ÇOK İLGİNÇ. Sadece 3 soru, cevaplar sizi şaşırtacak.
Dürüst olun ve cevaplara bakarak hile yapmayın. Zihin paraşüt gibidir, en iyi açıkken çalışır. Yapması zevklidir fakat talimatları çok dikkatli okumalısınız. Hile yapmayın.
Soruları ilerledikçe cevaplandırın. Sadece 3 soru var ve hepsini bitirmeden görürseniz, gerçek sonuçları alamazsınız.
Bir uyarı! Yavaşça ilerleyin ve her alıştırmayı teker teker tamamlayın. İlerledikçe cevaplarınızı yazmak için kağıt kalem alın.
Bu size kendiniz hakkında çok şey anlatacak bir alıştırmadır. Her bölüm için tek cevap verin. Genellikle aklınıza gelen ilk cevap en iyi cevaptır. Hatırlayın – bunu kimse değil siz göreceksiniz.
(3) Aşağıdaki renklerle özdeşleştirebileceğiniz, sizi tanıyan ve sizin için önemli olan birini düşünün. Cevabınızı tekrarlamayın. Her renk için sadece bir kişiyi isimlendirin:
Köpeği tanımlayışınız kişiliğinizi ifade eder.
Kediyi tanımlayışınız partnerinizin kişiliğini ifade eder.
Fareyi tanımlayışınız düşmanınızın kişiliğini ifade eder.
Kahveyi tanımlayışınız seksi nasıl yorumladığınızı ifade eder.
Denizi tanımlayışınız kendi hayatınızı ifade eder..
(3)
Sarı: Asla unutmayacağınız biri Turuncu: Gerçek dostunuz olarak kabul ettiğiniz biri Kırmızı: Gerçekten aşık olduğunuz birisi Beyaz: Ruh ikiziniz Yeşil: Hayatınızın geri kalanında hatırlayacağınız biri...
En son Penelope tarafından, 24 Oca 2012, 10:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
24 Oca 2012, 10:27
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Tibet KiÅŸilik Testi..
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
MAVİ LOTUS:Benim cevaplarım şunlardı:)
1)Koyun,inek,kaplan,at,domuz
yani aşk(dedim size bu iğrenç duygu hayatımın diğer adı diye),kariyer,gurur,aile,para..
2)Köpek:Cana yakın varlık..öyleyim sanırım:). Kedi:Pek asil(evet eşim öyledir) Fare:Görenini yapıyor yazmıştım..evet düşmanlarım hep öyle yaptı canımı sonsuz dertecede acıtarak.. Kahve:Mis koku..yorum yokı diyecektim ama bu konuya sıcak bakmadığımı cümle alem bilir desem:) Deniz:Çok severim,çok..ama son 5 yıldır hayatımı hiç sevmez oldum..aslında bu mevzu karışık..bazen hayatımı çok seviyorum..bazen de hiç sevmiyorum..karışık,uzun hikaye yani..
3)Sarı:Ayşe(sarıyı çok severde,çocukluk arkadaşım,az cadıdır ama,akrep ne de olsa,ama has arkadaşlarımdamdır kendisi) Turuncu:Kayınvalidemin komşusu(bununyerine bana zararsız insan imajı veren herkesi yazabilirim..mesela net cafeye gelen yeni elemanı yazabilirim) Kırmızı:Kayınvalidem:).Ama bununyerinede mesela aşk duyduğum kimselkeri yazabilirdim..peki kayınvalidemi neden mi yazdım..eskiden beni çok yormuştuda..ondan.. Beyaz:Ben..kendimi yazmıştım:) Yeşil:Annem ve eşim (ikiside yeşili çok severde)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz