MAVİ LOTUS'UN NOTU:Dediğim gibi bu hanmın yaptığı birçok açıklamalara katılmıyorum..demek insan olmak için 1 yılımız kaldı öyle mi?.hatta bize değil elitlere verildi bu süre..diğer insanlar ise yok olacaklarmış anladığım kadarıyla..aman ne kadar insanca..ve ne kadar mantıklı bir yaklaşım olmuş öyle değil mi?..
insan olma şansı bence bu kadar süreye sığmaz..heleki belli bir kesimin malı hiç değildir insanlık!..insan olmak hepimize aynı şans oranında ve eşit şartlarda verilmiş bir süre ve bir oluşumdur..bir yıla sığmaz..çünkü daha çok yolumuz var..ve evet hepimiz aynı oranda şanslıyız bu konuda..belli bir kesim değil..halkta prenseslerde evet herkes aynı oranda şanslı ve bu hakkı var..ve zamanı..
Diyelimki 2012 bir çeşit kıyamet yada insana verilen sürenin dolması olsun..yani bu sürenin bitiminde diyelimki şansımız olmayacak(ki dediğim gibi bu İslama yani umuda ve mantığa ters,çünkü İslam hak,adalet ve umut demek)..evet diyelim ki şansımız olmayacak..Ama Allah isterse kaderi değiştirebilir öyle değil mi?..2012 yi fonksiyonsuz kılmak en Yüce Ve kudretli güce zor olmasa gerek!..bu süreyi uzatırda kısaltırda..yada iptal de eder evet..
Re: Japonya Prensesinden 2012 Hakkında Şok Açıklama..
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
güel videoydu pen teşekkürler . Birkesim başka gezegenlere kaçmaya çalışıyor yeraltında sığınaklar hazırlanıyor bunlar doğru açıklamalar zengin veya fakir müslüman ayırdımı yapılarak oldugunu söylemiyorki insan ayırdımıyla alakalı değil güçlü devletler çalışmalarını ve araştırmalarını çok daha önceden yapmaya başlamış bizim devletimiz bu konuda ne yapıyor bimiyoruz. Çok yerde buna benzer açıklamalar var hepsinin ortak açıklaması 2012 üç gün üç gece karanlık alacağı ben kendi şahsi adıma inanıyorum gerisi yüce yaratıcıya kalmış bizler emanetciyiz oda emanetini alacak bizden eryada geç ( ben kendimi ve tüm canlıları (hayvanlara eziyet edenler hariç) herzaman sevdim son nefesime kadarda sevecem
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
19 Oca 2012, 15:41
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Japonya Prensesinden 2012 Hakkında Şok Açıklama..
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Dediğim gibi Allah dilerse ve biz insanlarda layık olabilirsek kaderi tümden değiştirebilir..tabi layık olabilirsek..bizim gönlümüz değişirse dünya değişir demiş büyük insan Şemş-i Tebrizi..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz