Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
her nesebebden dolayı olsada bizm derthanemizle tanışmanız burdasınız ve bizde bundan çok memnunuz mutluyuzda:buket
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
08 Åžub 2011, 19:07
gece_ayazi
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 28
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Mabel HoÅŸgeldiniz
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
mabel yazdı:
"Nasip.." tek kelimeden olusan 1 paragraflik bir cumle..
Bu paragrafin ozeti: Buraya girmem yazmam nasip... uye olmadan once de girip çıkıp okuyordum 250karakter sinirinin verdigi imkan olcusunde... hersey bir cümleyi okuyup yanlis üzerime alınmamla basladi.. ardindan icimden geldigi gibi davranmamla devam etti.. tabirin ta kendisi "Coşmamla.." Vesselam muhatapin ben olmadigimi gördüğümde ise mesaj ve emanetler yerine coktan ulasmıstı... uzulmedim dgl.. pabucum dama atılmış hissettim.. ama ben icimden geleni yaptim.. icimden geleni yaptigimda sessizlikle de olsa kabul edilisime sevindim.. belki kabul edildiğimi 4 harflik anlamsız bir kelimeye yükledğim anlamla kafamdan ürettim..
Sonucta bu özet paragraf daha anlasılmaz gelecektir muhtemelen...
Ben kısaca cevabımı yıneleyim: Nasip..!
hımmmmmmmmmmmmmmm
08 Åžub 2011, 19:44
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
sebebini merak etmemin bir çok nedeni var..ve inanınki bütün nedenler dostça:))..sevgilerimle..bu da benden olsun yeni üyemize..tekrar hoşgeldiniz..
mabel yazdı:
"Nasip.." tek kelimeden olusan 1 paragraflik bir cumle..
Bu paragrafin ozeti: Buraya girmem yazmam nasip... uye olmadan once de girip çıkıp okuyordum 250karakter sinirinin verdigi imkan olcusunde... hersey bir cümleyi okuyup yanlis üzerime alınmamla basladi.. ardindan icimden geldigi gibi davranmamla devam etti.. tabirin ta kendisi "Coşmamla.." Vesselam muhatapin ben olmadigimi gördüğümde ise mesaj ve emanetler yerine coktan ulasmıstı... uzulmedim dgl.. pabucum dama atılmış hissettim.. ama ben icimden geleni yaptim.. icimden geleni yaptigimda sessizlikle de olsa kabul edilisime sevindim.. belki kabul edildiğimi 4 harflik anlamsız bir kelimeye yükledğim anlamla kafamdan ürettim..
Sonucta bu özet paragraf daha anlasılmaz gelecektir muhtemelen...
Ben kısaca cevabımı yıneleyim: Nasip..!
of gerçekten de bilmece gibi yazmışsınız..pek anlayamadım ama çok sevdim bu açıklamayı..demişsinizki:içimnden gelen sesi dinlerim..bu benim hayat prensibimdir..ben de içimden gelen ses ile yaşayan bir insanım..ona çok güvenirim..iç sesim çok güçlüdür..buna altıncı hisde dediyor sanırım..hemen hemen beni hiç yanıltmaz da diyebilirim..
iyiki geldiniz aramıza o sesi dinleyerek..
ve 250 karakter meselesine ben de karşıyım.))..
ASREVYA yazdı:
her nesebebden dolayı olsada bizm derthanemizle tanışmanız burdasınız ve bizde bundan çok memnunuz mutluyuzda
Tesekkur ederim...
Asrevya sozleriniz bana Hz.Mevlana'nin engin yuregini hatirlatti... Gel, gel, ne olursan ol yine gel, ister kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel, bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir, yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeliyiz, Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeliyiz biz... Beri gel, beri ! Daha da beri ! Niceye şu yol vuruculuk ? Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik... Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız! Bizim mezarımız âriflerin gönüllerindedir.
Penelope yazdı:
sebebini merak etmemin bir çok nedeni var..ve inanınki bütün nedenler dostça:))..sevgilerimle..bu da benden olsun yeni üyemize..tekrar hoşgeldiniz..
Tesekkur ederim.. : )
10 Åžub 2011, 03:12
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz