Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Kapkara bir gece , Ne bir yıldız var gökyüzün de ne de bir ay Bir korku sarıyor tüm benliğimi , Yarını görememenin endişesi , Yağmur başlıyor birden , Yalnız gökyüzü değil , gözlerim de ağlıyor , Durdurmayı deniyorum , beceremiyorum , Seni sevdiğimi haykırıyorum , Duyuramıyorum sesimi hiç kimseye , Özlemin bir çığ gibi büyüyor gönlüm de , İşte yine haykırıyorum tüm benliğimle , Ne karanlık gece engel olabiliyor , Ne de yağan yağmur , Sadece bilmeni istiyorum , [glow=red]SENİ ÇOK SEVİYORUM.... [/glow]
12 AÄŸu 2008, 10:35
gece_ayazi
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 28
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: SeNi SeViYoRuM
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
[highlight=#FFBF80]SENİ SEVİYORUM
[glow=red]S[/glow]onsuzluk dünyasında kaybolsam da [glow=red]E[/glow]llerimi tutsalar zincirlere vursalar da [glow=red]N[/glow]edenini bilmediğim zulümler yapsalar da [glow=red]İ[/glow]lk gün ki gibi yine seni seveceğim [glow=red]S[/glow]ensiz olmak inan ölümden zor bana [glow=red]E[/glow]şsiz bakışınla bağladın sen aşkına [glow=red]V[/glow]e sevgilim seni ölüm pahasına [glow=red]İ[/glow]çime çekeceğim zehir olsa da [glow=red]Y[/glow]alnızlığım son bulur yüreğimde [glow=red]O[/glow]damda ışıksın karanlık gecelerimde [glow=red]R[/glow]üyalarımda hülyalarımda her anımda tek düşüncem [glow=red]U[/glow]mutlarımsın karmaşık gecelerimde [glow=red]M[/glow]utluluğum,aşkım ve sen her şeyimsin
[glow=red]SEVGİLİM[/glow] [/highlight]
12 AÄŸu 2008, 10:45
gece_ayazi
Site Yöneticisi
12 AÄŸu 2008, 10:56
akrep10
Derman
YaÅŸ: 26
ayaz döktürmüşsün valla bunlara hangi kız hayır diyebilir ki
12 AÄŸu 2008, 12:13
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
gece ayazı süpersin coşturmuşun sözler bilhassa çok güzel ellerine ve yüreğine sağlık
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
12 AÄŸu 2008, 14:17
walkalone
Tartışma-Oyunlar-Serbest Kürsü-Güncel
Valla bu sözleri bir kıza yazsa veya söylese kız mutluluktan olur.
12 AÄŸu 2008, 14:24
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
aynen öyle olmuştur heralde
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
12 AÄŸu 2008, 14:26
Okyanus
Åžiir
Ruh Hali:
gece_ayazi yazdı:
Ne karanlık gece engel olabiliyor , Ne de yağan yağmur , Sadece bilmeni istiyorum , [glow=red]SENİ ÇOK SEVİYORUM.... [/glow]
Harikasın gece_ayazı
_________________ Zor, en son aklına gelen olmalıdır. Yaşadığın dünyaya bak. Yüce Tanrı hangi eserini sevginin kucağında büyütmemiş? Neden okşamak ve kucaklamakla gidilecek yere, tekme ve tokatla erişmeyi tercih edersin. MEVLANA
12 AÄŸu 2008, 17:15
gece_ayazi
Site Yöneticisi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz