NOT:Buraya da gönderecektim bu resimleri..fakat imagsahc den resim gönderemiyorum burada..diğer bir linktende o gün resim gönderilemiyordu..hatta günlüğüme bir resim göndermek için epeyce uğraşmıştım..ama istediğim boyutu gönderememiştim geçen gün..
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
bakayım sorun nerede
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
15 Nis 2011, 20:24
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Resimlerim..
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
gerçekten tek bir resim bile göndermeyi başaramadım geçen gün..günlüğümdeki resme bakjabilirsiniz..tek bunu gönderebildim..o da istediğim boyutta değil..
not:ama şunu da belirtmek isterim..kimse yorum yapmamış.))..yoksa beğenmedinizmi resimlerimi?.))..ve ayrıca link göndermekta bir sorun olmadığını düşünüyorum..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz