Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
BU SIRKETLER 50 BIN KISIYI ISE ALACAK-INCELEYINIZ İşte 2011 yılında personel alımı yapacak olan 56 şirket.. Migros Yarattığı yeni istihdam: 6 bin LC Waikiki Yarattığı yeni istihdam: 4 bin 600 Garanti Bankası Yarattığı yeni istihdam: 1000 Akbank Yarattığı yeni istihdam: 1000 Dünya Göz Yarattığı yeni istihdam: 600
Carrefoursa Yarattığı yeni istihdam: 2 bin 500
A-101 Yarattığı yeni istihdam: Bin 900 ÇORUM KARACAN DERSANELERİ.ÇORUMDA BİR YILDA YARATTIĞI İSTİHDAM 41 KİŞİ. İş Bankası Yarattığı yeni istihdam: İhtiyaca göre belirlenecek. Teknosa Yarattığı yeni istihdam: Bin Vatan Bilgisayar Yarattığı yeni istihdam: Bin YKM Yarattığı yeni istihdam: 900 Koçtaş Yarattığı yeni istihdam: 500 Gold Bilgisayar Yarattığı yeni istihdam: 350 Boyner Yarattığı yeni istihdam: 30 Ender Yarattığı yeni istihdam: 277 Aydınlı Grup Yarattığı yeni istihdam: 250 Mudo Yarattığı yeni istihdam: 210 İpekyol Yarattığı yeni istihdam: 200 Engilish Home Yarattığı yeni istihdam: 100 Medical Park Yarattığı yeni istihdam: BiN Electroworld Yarattığı yeni istihdam: 150 Varyap Yarattığı yeni istihdam: 2 bin 500 Medicana Yarattığı yeni istihdam: 1000 Ağaoğlu Yarattığı yeni istihdam: 350 Ziraat Bankası Yarattığı yeni istihdam: 2 bin 500 Denizbank Yarattığı yeni istihdam: 1 250 internet resim.comhaber
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
19 Åžub 2011, 16:23
gece_ayazi
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 28
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Duyuru
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
vavvvvvvvvvvvv gerçekmi bu yaaaaaaaa
21 Åžub 2011, 21:55
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
gerçekmiş gece
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
21 Åžub 2011, 22:20
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
Burcunuz: Ruh Hali:
vayyy beeee
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz