Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
www.derthane.com Neler Yeni?
* Site son sürüme güncellendi * SEO “search engine optimization” aktif edildi. * Gelişmiş indexleme yöntemleri eklendi (Arama motorları için ilaç gibidir) * Otomatik doğum günü maili düzenlendi. (Mail adresine gönderilen doğum günü tebrik maili) * Mesaj sayfa altlarına Gelişmiş "Sosyal Paylaşım Eklentisi" eklendi. Facebook'a tüm sayfaları ekleyebilirsiniz.
*** Sayfa üzerinden yüklenen ve çok fazla yer tutan dosyalar yüklenmemiştir. Önemli gördüğünüz dosyaları lütfen bildiriniz. ...
Tema ve eklenti düzenlemeleri devam edecektir. Herhangi bir sorun olduğunda lütfen iletin.
_________________ Tatilde
30 Tem 2010, 09:08
Penelope
5. Boyut
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: www.derthane.com Neler Yeni?
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
offf ben eski derthane sayfasını daha çok seviyordum:(ordan konulara ulaşlmak daha kolaydı:(.ama çoğunluğun istekleri önemlidir..ve sanırım bir genel değişim istedi diğer arkadaşlar..ama keşke eski eski sayfa düzenine göri dönsek..
Henüz düzenlemeler tamamlanmadı Sevgili Penelope. Daha önceki forumda Seo ile Forum altı son 5 konu eklentisi çakışma yaptığı için Seo'yu çıkarmıştım. Bu domain yeni olduğu için SEO'nun şu an için olması forumun arama motorları tarafından indexlenmesi açısından çok önemli. Çakışma olmadan eklentileri bitirdiğimde extraları ile birlikte büyük oranda eski forumdan farksız olacaktır.
Yalnız burası da eski forum gibi ölü diyarı olacaksa yapılanların da bir anlamı olmayacaktır. Yeni domain için forum ne kadar aktif olursa site o kadar büyür. Çıkış sönük kalırsa daha başlamadan "silik" olarak damgalanır. Bol bol tanıtım ve bol bol özgün içerik siteyi hızla yükseltecektir.
_________________ Tatilde
30 Tem 2010, 21:44
Penelope
5. Boyut
Sanırım şimdilik bir sorun yok Sevgili AkrepKral..yani şimdilik az tıklanmanın bir zararı olmadı..yani çıkış sönük olmadı sanırım..ama yine de haklısınız..bol bol yeni ve özgün içerik gerekli..ama ben şöyle düşünüyorum:biz insanlar söyleyecek bütün özgün söz ve çıkışları sanki bitirmiş gibiyiz..sanki şu dünyada söylenmemiş söz ve yazı yok gibi geliyor bana:)..
ama şu da var..Sevgili xelnx bir çare olabilir bu özgünlük adına..çok sıra dışı bir insan çünkü..ve sadece sıradışılık yetmiyor aslında..oldukça sıra dışı konuları da var..O belki Derthanenin ümidi olabilir..
ama şu da var:illaki özgünlük şart mı acaba?..bence buradaki insanların birbirine olan sevgi ve saygısı yeterince özgün bir durum aslında..herkes birbirini sevgiyle dinliyor..can kulağıyla dinliyor..birinin derdi için üzülüuyor hatta..yani günümüzde bu az rastlanan bir durum öyle değilmi?..
En son Penelope tarafından, 11 Ağu 2010, 14:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
10 Ağu 2010, 12:46
gece_ayazi
Site Yöneticisi
Penelope yazdı:
Sanırım şimdilik bir sorun yok Sevgili AkrepKral..yani şimdilik az tıklanmanın bir zararı olmadı..yani çıkış sönük olmadı sanırım..ama yine de haklısınız..bol bol yeni ve özgün içerik gerekli..ama ben şöyle düşünüyoruz:biz insanlar söyleyecek bütün özgün söz ve çıkışları sanki bitirmiş gibiyiz..sanki şu dünyada söylenmemiş söz ve yazı yok gibi geliyor bana:)..
ama şu da var..Sevgili xelnx bir çare olabilir bu özgünlük adına..çok sıra dışı bir insan çünkü..ve sadece sıradışılık yetmiyor aslında..oldukça sıra dışı konuları da var..O belki Derthanenin ümidi olabilir..
ama şu da var:illaki özgünlük şart mı acaba?..bence buradaki insanların birbirine olan sevgi ve saygısı yeterince özgün bir durum aslında..herkes birbirini sevgiyle dinliyor..can kulağıyla dinliyor..birinin derdi için üzülüuyor hatta..yani günümüzde bu az rastlanan bir durum öyle değilmi?..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz