_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
24 Oca 2008, 09:49
AkrepKral
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 35
Ruh Hali:
Re: Son Konular Menüsü Eklenmiştir.
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Rica ederim.
_________________ Tatilde
24 Oca 2008, 17:02
Okyanus
Åžiir
Ruh Hali:
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Bir kaç gündür sitye giremiyordum ve şimdi görünce çook mutlu oldum ve sevindim bencede harika olmuş, bende çok teşekkür ederim düşünpte yaptığınız için.. Forum daha hoş görünüyor.
_________________ Zor, en son aklına gelen olmalıdır. Yaşadığın dünyaya bak. Yüce Tanrı hangi eserini sevginin kucağında büyütmemiş? Neden okşamak ve kucaklamakla gidilecek yere, tekme ve tokatla erişmeyi tercih edersin. MEVLANA
27 Oca 2008, 21:12
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
evet forumumuz çok güzel oldu dahada güzel olcak inş.
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz