| Yazar |
Mesaj |
|
cabiliyet
Derman
|
 Yaşlandık
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Yaşlandık Bu Sabah Uyandığımda Yıllar Önce Uyandığım günleri anımsadım Ama Sanki Dün Uyanmışçasına Net Bir şekilde hatırladım.. Sanki Sırtımda Bir Kambur vardı Yılların Birikimi Bir gecede Sırtımda Çok Ağır Bir Yük Gibi Kök Salmıştı.. Hala Tek Kişilik Bir yatağım vardı .. Ama Sahibi Hiçbir zaman Olmamış ikinci Bir yastık.. Hani Derler ya Bir yastıkta Kocayın.. Ben galiba Çift yastıkta Tek Başıma Kocamışım… Küçüklüğüm Geldi Aklıma Hani o Çok Bilmiş Amcalar vardı.. Sizinde Mutlaka Bir Tane Olmuştur.. Koltukta Oturup Elini Öptürüp Sonra Büyüyünce ne Olacaksın Bakalım Soruları Soran Ukela Bakışlar.. Sahi Ben ne Olmak istemiştim Küçükken.. Galiba Bir İnsanın Büyürken Olabileceği yada hayal ettiği her şeyi Olmuştum Evresel Olarak Küçükken Hep Doktor Olmak isterken Tiyatrocu Olmuştum 13 Yaşımda.. 14 Yaşımda Bir Reklam tasarımcısı Oldum Reklam Metinleri yazdım Firmalara .. 16 Yaşımda Bir Lokantada garson Oldum İnsanları tanıdım .. 18 Yaşımda Bir yazar Oldum Kocaman Romanlar Aşk Hikayeleri Yazdım Çoğunu Yaşamış Olmam Bakımından En Kolay meslekti benim İçin.. 20 Yaşımda Bir Berduş Oldum Meyhane Köşelerinde Yitirilmiş Aşkların Matemiyle Yoruldum. 22 Yaşımda Zorla Asker Olmuştum.. 24 Yaşımda İlk Defa Uzakdoğuyla Tanışmıştım.. Uçaktan İndiğimde Farklı Bir şehrin tek Yabancısıydım… 26 Yaşımda Hala Uçuyordum Oysa Konacak O kadar Çok Pist vardı ki Ben Uçmaktan Konmaya zaman Bulamıyordum.. 28 Yaşımda Dünya Okadar Ufaldı ki Gezip Görmediğim Bir yer kalmamıştı… 30 Yaşımda İthalat Müdürü Olmuştum Hiç Kullanmadığım Birçok Ürünü Türkiyeye Getiren Bir Müdür 35 Yaşıma geldiğimde Beş parasızdım ama Çok Mutluydum… 36 Yaşımda Ablamla Tanıştım meğer ne Çok Özlemiştim.. Eşi Bu Dünyayı terk ettiğinde Ablam ve Yeğenlerimin tatlı Dayıları Olmuştum.. 38 Yaşımda Firmalarda Danışman Olmuştum.. Adını sayamadığım Kadar çok Firmayla Uzakdoğuyu haritada Gösteremeyen İnsanları Oralarla Tanıştırdım.. 40 Yaşımda Kırkından sonra Azanı teneşir paklar Kelimesinin Gerçek Anlamını Anlamıştım.. Offff…. 41 Yaşımda Artık Koşarak Çıktığım Yokuşlardan İnmek bana Ağır Gelmeye Başlamıştı.. Ankarada Deniz Olsa Mutlaka bir Balıkçı Olurdum ben Ama Bir çay bahçesindeydim ve Orada İnsanların beni tanımaması İçin Dualar Ettiğim Bir Yaşamım Oldu
Dedimya Dün Gibi hatırlıyorum Diye Olmak İstediğim Her şeyi Birilerine Oldurmuşum.. Hatta Birini Doktor Bile Yaptım Laf Aramızda Doktorluk Hiç Eğlenceli Bir Şey değilmiş Bunuda Arkadaşım Doktor Olunca Anladım Koca Olmayı Eş Olmayı Unuttum.. Baba Olup Çocuklarımı Kucağımda Sevmeyi Unuttum.. Ağlamayı Hiç Unutmadım Ama Ağlamaktan Gülmeyi Unuttum… Hiç Hasta Olmadım Ama Çok hastaya destek Oldum.. Hiç Ölmedim Ama Çok Kişiyi Uğurladım Bu Dünyadan.. Gidişleri Burnumun Direğini Sızlattı Ama Arkalarından Su Dökemedim..
Gününüz Geceniz İyi Olsun Dostlar Dostça Kalın Birbirinize Saygıların En Derini İle Ali İhsan GÜRPINAR
Not: Bu Yazıyı Akreportalda yazacaktım Şifremi Unutmuşum Ama Orada da ASREVYA İthafen yazacaktım
|
| 09 Arl 2010, 18:21 |
|
 |
|
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
|
 Re: Yaşlandık
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
canım arkadaşım cabiliyet  öyle güzel anlatmışsınki içindekileri yaşadıklarını yaşayamadıklarını çok teşekkür ederim çok duygulandım yazını okuyunca herşey bundan sonra çok güzel olacak ben inanıyorum bizler sıradışı insanlar değilmiydik sıradış insanlar sıradışı yaşarlar bizde içimizden geldiği gibi yaşadık bazan benimde pişmanlıklarım oldu meslek seçiminde hayata bakışımda yaşayışımda amaolsun mutluda olduk olmayı bildik bundan sonrası daha farklıolur inşallah hepaklımdaydın geldim işyerine fakat bulamadım seni burda olmana bizlerle olmana çok sevindim inan 
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
|
| 09 Arl 2010, 18:34 |
|
 |
|
Penelope
5. Boyut
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Asrevyaya katılıyorum..bizler biraz farklıyız..bu kendini beğenmişlik vb. olarak algılansada aslında bunun tek ismi olabilir:farkındalık..teşekür ederiz Yaradana bize bu sihirli dünyayı layık gördüğü için..sonsuz teşekür ederiz..

Yoklukla kavuş varlığa, dünyayı bırak, Vuslatla yolun ahreti, ukbayı bırak, Allahsa muradın düşünüp durma derin, Dünyayı unut, maddeyi, manayı bırak.
MAVİ LOTUS diğer adım..Ve bir ismimde Perina..
|
| 10 Arl 2010, 12:39 |
|
 |
|
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Penelope yazdı: Asrevyaya katılıyorum..bizler biraz farklıyız..bu kendini beğenmişlik vb. olarak algılansada aslında bunun tek ismi olabilir:farkındalık..teşekür ederiz Yaradana bize bu sihirli dünyayı layık gördüğü için..sonsuz teşekür ederiz.. bana vermiş olduğu herşey için sizlerin huzurunda pen bende binlerce kez teşekkürediyorum yüce yaradana cabiliyet dön artık be arkadaşım nerelerdesin 
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
|
| 06 Mar 2011, 12:18 |
|
 |
|
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 11 Mar 2011, 00:38 |
|
 |
|
Penelope
5. Boyut
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI

Yoklukla kavuş varlığa, dünyayı bırak, Vuslatla yolun ahreti, ukbayı bırak, Allahsa muradın düşünüp durma derin, Dünyayı unut, maddeyi, manayı bırak.
MAVİ LOTUS diğer adım..Ve bir ismimde Perina..
|
| 11 Mar 2011, 13:12 |
|
 |
|
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI