Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Çünkü onlar gerçekten yapmacık... Zorla gülümsüyorum...
19 Eyl 2011, 17:56
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Yaşlandık
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
rol yapmayı hiç beceremedim diyorsun ama fotoğraflara yapıyorsun bunu anladım bence dürüst ol
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
20 Eyl 2011, 05:54
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
bence siyhın mateminin tek sorunu kendisine uygun bir kadın bulamamış olmak.))..başka sorunu yok bence..bu olunca herşey düzeleck onun için.))..
şeker kız yazdı:
rol yapmayı hiç beceremedim diyorsun ama fotoğraflara yapıyorsun bunu anladım bence dürüst ol
Zoraki gülümsemelerimin olduğu pozları vermeye devam edeceğim... Mutlu değilim, bari fotoğraflardaki yüzüm asık durmasın.... İste samimi olsun, ister olmasın...
Penelope, olmayacağını biliyorsun ben de biliyorum... Hem neden bana azgın erkek muamelesi yapıyorsun ki. Çok alındım....
20 Eyl 2011, 16:42
moonlight
Derman
YaÅŸ: 27
Ruh Hali:
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz