Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Pazar pazar ne işin var lotus demiyorsunuz umarım:). eşim nöbetçide..ve şuan yoğun bir kar yağışı var..sabahleyinde yağmur yağdı bardaktan boşanırcasına..korkuyorum bu gidişle kar yarım metre olur..geçöen hafta çok az yağmıştı..yani bu uyoğun kar yağoışı beni ziyadesiyle mutlu etti yalan yok:). ama bir endişem var..ya çok yağarda weve gidemezsem..neyse ben de burada sabahlarım..ama ertesi gün eşimden önce eve gitmem de lazım..yalnız O yarın akşamdan önce gelmez..işte bu iyi..iyi iyi de ben biraz korkarım yalnız kalmaktan..aman birşey olmaz..2,17 ve 26 hatta 9 buralarda bugünlerde..ve sanırım ömür boyuncada gitmeyecekler..çünkü bir defa geldiler mi dönüşleri olmaz..evet duraklarlar belki..ama böyle şeylerin geri dönüşü yoktur..bunu biryerden okumuştum..paranormallikler böyleymiş yani..ne güzel..
Ha 2,17,26 dedim..ve 9 da yeni sayım(mabedde keşfettim onu..9 orada yoğun daha çok)..ama meğer 9 buradada(akreportalda) da hep buradaymış..bunu da dün farkettim..
basit bir hesap yaparsak:26-17=9
**
Ve net cafedeki çocuklardan beri dikkatimiçekiyor ilk geldiği günden beri..bu çocuk yeni geldi..ve çok güçlü bir karakterde..çok sağlam bir hali var..çok ciddi ve akıllı bir çocuk..bugün burcunu sprdum..akrepmiş:).. hiç şaşırmadım..biliyormusunuz mabedden atılmama en çok neden üzüldüm..bu çocuk şahitte ondan..çocuğun yanındaki saygınlığımı zedelendi atılmam.ç.çünkü bu çocuk yardımıyla üye olmuştum mabede..yani mail adresi alırken ve mail adresime gelen linki aktifleştirirken yardımcı olmuştuda..şimdide meabedi okumam içişn bilgisayarı açılır kapanır olarak ayarladı..böylece her kapatıp açmamda(mabedi okumam için) bilgisayarı açarmısınız demek zorunda kalmaıyorum artık..yani biliyor atıldığımı..utanç verici..ama mabedin yöneticisini aradığımı da biliyor..çünkü ona şu kadar kontürle ankara ile kaç dakika konuşulur diye sormuştum..sonrada sonucu sordu bana..abla dedi..ne oldu..yönetici ne dedi dedi..bende olumlu davrandı ama genele birşey diyemiyor dedim..buna sevindi..üstelik onu hiçilgilendiren bir konu değilden..akrep işte..en insancıl burçlardandır akrepler..
Bu arada yönetici,atılmak dedim de şunları yazmadan geçemeyeceğim..ben nette istenmeyen insan ilan edilmemi sadece ama sadece bir çeşit provakasyon,sabotaj olarak görüyoprum,yeri geldi yazmadan edemedim..yoksa yöneticiler benden şikayetçi olmadı nette..mesele bazı insanların saçma ve anlamsız kaprisleriydi..bende kendimi boş kaprislere feda etmedim..etmeyeceğimde..üzgünüm..herkes herkesi sevmek zorunda değil..beni herkes sevmesin önemli değil(sevmeleriniisterdim ama yalan yok)..dediğim gibi beni 3-5 insan sevsin..yeter..çünkü ne nette ne hayatta genel bir sevgi ve genel bir kabul mümkün değil taktir edersiniz..yani bana diyorlarki:genel seni kabul etmiyor ki(yani nette hep bunu dediler).ben de diyorum ki genel kabul sadece lotus için değil herkes için mümlkün değildir.nokta.
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
içimden geçen hiçbişey geçmiyor sanırım
23 Oca 2012, 17:26
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: ŞUAN İÇİNİZDEN GEÇENİ SÖYLEYİN
gece_ayazi yazdı:
herşey boş ve anlamsızlaştı kötü bir duygu:(
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
23 Oca 2012, 22:21
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
ASREVYA yazdı:
gece_ayazi yazdı:
Bence bucümleleri kurmakta acele etmeyin olurmu*..ne olur etmeyin..bence iyi şeyler var illaki yaşamda..illaki bir tanesine rastlıyoruz aslında bakmasını,görmesini bilince..ama sizleri anlıyorum..çünkü hayata genel bakışım acıyla benimde..hayat ne kadar zor ve anlamsız olabilir bilirim:(.
Penelope yazdı:
ASREVYA yazdı:
gece_ayazi yazdı:
Bence bucümleleri kurmakta acele etmeyin olurmu*..ne olur etmeyin..bence iyi şeyler var illaki yaşamda..illaki bir tanesine rastlıyoruz aslında bakmasını,görmesini bilince..ama sizleri anlıyorum..çünkü hayata genel bakışım acıyla benimde..hayat ne kadar zor ve anlamsız olabilir bilirim:(.
pen haklısın illaki güzel şeylerde var ama, boşluk içine düşmek farklı bir duygu tarifi yok malesef.
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
24 Oca 2012, 16:37
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
ASREVYA yazdı:
Penelope yazdı:
ASREVYA yazdı:
gece_ayazi yazdı:
pen haklısın illaki güzel şeylerde var ama, boşluk içine düşmek farklı bir duygu tarifi yok malesef.
Ben de o kadar çokyaşadımki tarif ettiğiniz duyguları..boşluk nasıldır bilirim bende:(.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz