Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Bencilliklere yorgan örtüp Sadece birbirimizi düşündüğümüz an Burası acı kahve Burası tatlı dostlukların yer edindiği en seçkin mekân burası dost kahvesi
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
18 Kas 2007, 22:46
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: KAHVE BAHANE
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
GÖNÜL NE KAHVE İSTER NE KAHVANE GÖNÜL MUHABBET İSTER KAHVE BAHANE
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
18 Kas 2007, 22:48
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
"biriktiği gözlenemeyen iki şey vardır: biri sevgi, diğeri emek. ne kadarını hiç bilemez, ölçemezsin sevdaların. bazen tırnak kadar görünür de dünyalar kadardır. bazen dünyalar kadar görünür de kesilip atılacak, tırnak kadardır. ararken ölçüsünü, yitirip gidersin. bittiğini sanırsın da birikmiş kocaman olmuştur kafanda. yüreğin bağımsız olduğunda bir gün döküverirsin ortalığa. duyan olsa da olmasa da. günübirlik tükettiğini sanırsın emeğini. kiralamış da olsa başkası, sende kalır zerreleri. toplayamazsın ilk anda. toplayamazsın da o kendiliğinden çıkıverir ortaya" demis insan.
Tayfun TALİPOGLU
19 Kas 2007, 18:23
kahve
KAHVE Gel desem, bu akşam Bir kahve ısmarlayayım sana Bir fincan kahve: Cezvesinde kaynamış hatıralar, Köpüklerinde sevgi parlayan, Fincanında dostluk ile telve Bir yorgunluk kahvesi. En iyisi ben sana Bir şiir ısmarlayayım Yanında da Bir fincan acı kahve…
Hasan Gezer
25 Kas 2007, 20:13
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
Alıntı:
En iyisi ben sana Bir şiir ısmarlayayım Yanında da Bir fincan acı kahve
dostların elinden içilen hiç bir kahve acı da olsa tadı şeker katılmış kadar tatlı gelir insana teşekkür ederim güzel şiirin için kahve dostum saolasın
25 Kas 2007, 22:49
kahve
rica ederim sevgili kedi,ne olsada paylasmak icin burdayiz
26 Kas 2007, 21:41
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
kahve yazdı:
rica ederim sevgili kedi,ne olsada paylasmak icin burdayiz
en güzel şeylerden birisini yapıyoruz bence fikirlerimizi mutlulumuzu hüzünlerimizi paylaşa biliyoruz ya önemli olanda bu sanırım sevgiyle kalın
26 Kas 2007, 23:42
kahve
Kahve Döngüsü
Merhaba derdim yine Seninle bütün paylaşımım Bir kahve içmek olsaydı bile
Sadece bir kahve içseydik gerçi Kavga eder miydik öyle?
O ayrı mesele
Biraz otururdum yine Seninle bütün paylaşımım Bir kahve içmek olsaydı bile
Acıdı sonunda tatlı ağzımız Yoksa biz, bir kahve mi içtik ne?
Bilmem, belki de
Çil çil yaprakların bedava savrulduğu Sonbaharın en dibinde Bir merhabayla oturur Bir kahveni içerdim yine Seninle bütün paylaşımım
Bir kahve içmek olsaydı bile
Ve yarı oturur, yarı kalkarken Dedim çatallanan sesimle Bir kahve daha içer miyiz Şekerim yine?
Sonunda ağzımız acısa bile
Murat Ergül
27 Kas 2007, 10:26
kahve
Kahve Kokusu
Sen, en koyu kahve kokusu; Bir fincan daha eşi olmayan, Kendi içinde kaynayıp asla soğumayan, Ve sadece kendince seçilmiş olanlara kokan.
Sen, en koyu kahve kokusu; Aşka küsmüş kalbimin vazgeçilmezlerini uyandıran, Havayı fırtına gibi sarıp beni benden alan, Gözlerimi kan çanağı gibi bırakıp giden, ardına bile bakmadan…
Sen, en koyu kahve kokusu; Hayatımda, içimde, damarlarımda dolaşan, Ama kendini ulaşılamaz kılıp bilinmezlere saklanan. Arada bir ortaya çıkıp, bir fincanın dumanından göz kırpan…
Sen, en koyu kahve kokusu; Taneleri cennet bahçelerinden çalınan, Perilerin nurdan değirmenlerinde toz halini alan, Ve sadece kendince seçilmiş tek bir dudağa helal olan…
Sen, en koyu kahve kokusu; Sanki bir anda düşlerimden dünyama dolan, Kahverengi gözlerine ilk baktığımdan beri Her nefes alışımda burnuma sen kokan…
(Ekim- 6 kasım 2007) Kahve gözlüme...
İlhan Sağ
27 Kas 2007, 10:28
kahve
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz