Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
GERÇEK BİR DOSTUN OLMALI.! Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın… “Nereden çıktın...... bu vakitte” dememeli, Bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; “Gözünün dilini” bilmeli; Dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı… Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi Köklenmeli hayatında; Sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. İhtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli. Kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları. Dalları bitkin başına omuz, Yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı… En mahrem sırlarını verebilmeli, En derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; Gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz… Onca dalkavuk arasında bir tek o, Sözünü eğip bükmeden söylemeli, Yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, Asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli Ve sen öyle güvenmelisin ki ona, Övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, “Hak ettim” diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; Günahlarının yegane şahidi… Seni senden iyi bilen, sana senden çok çok güvenen bir sırdaş… Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş… alıntı.
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
11 Tem 2011, 21:55
şeker kız
Araştırma-İnceleme
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: GERÇEK BİR DOSTUN OLMALI.!
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. İhtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli. Kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları. Dalları bitkin başına omuz, Yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı… En mahrem sırlarını verebilmeli,
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
12 Tem 2011, 05:38
Penelope
5. Boyut
öyle bir dosta hasretiz...
_________________ Kendini affetmeyen bir insanın bütün kusurları affedilebilir...
12 Tem 2011, 10:34
Penelope
5. Boyut
inşallah seninde böyle bir dostun olur zamanla..bence olacaktır..
not:benim böyle bir tane dostum var..öz kardeşim olsa o kadar severdim..herşeyimle olduğum gibi sever,sayar,sahip çıkar bana..o bir melek..koruyucu bir melek..bundan hiç şüphem yok..o derece yani..teşekkür ederim Allahım..
inşallah.
_________________ Kendini affetmeyen bir insanın bütün kusurları affedilebilir...
12 Tem 2011, 11:02
gece_ayazi
Site Yöneticisi
isteyenin dostu olabilirim kira ücreti alınır
20 Tem 2011, 12:54
şeker kız
Araştırma-İnceleme
gece_ayazi yazdı:
isteyenin dostu olabilirim kira ücreti alınır
dostluğu parayla satanlar
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz