Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Ben senin MATEMATİK dersinde dört yazışına aşık oldum. Sen hep FİZİKten 94 alırdın bense 49. Kader, kısmet deyip DİNciye giderdim hep. Allah'ım, senin BİYOLOJİ dersinde çiçek açmış yüzünü DİL ANLATIMda düşündükçe bağlaçlarla bağlanırdım sana. Sende bir o kadar bağlıydın KİMYAnın kıvrık moleküllerine. Benim EDEBİYATIM sıfırdı, seninkine gelince GEOMETRİNİN analitik çubukları gibi sonsuzdu. Ben İNGİLİZCE'nin love'lısı olmuştum ama sen bi türlü ALMANCA'nın liebe' si olamamıştın.. Ben kırmızı ışıkta geçerken sen durup Torosları sayardın. (TRAFİK-COĞRAFYA) Torosların nerde olduğnu TARİHinle anlatırken sen, ben daha Hendek kazıyordum. Sen hep basketbol oynardın bense REHBERLİK yapardım sönük toplara. (BEDEN) Ben sana olan bağlılığımı anlatınca SAĞLIK dersinde, sen beni sevdin...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz