Sistem saati: 21 May 2012, 01:29

Konuya cevap yaz  [ 184 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Sonraki
Penelopenin Günlüğü 
Yazar Mesaj
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 41

Ruh Hali: Resim
İleti Penelopenin Günlüğü

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

NOT:ARKADAŞLAR..AFFINIZA SIĞINARAK BU SAYFAYA ŞUNLARI YAZABİLİRMİYİM..ÇÜNKÜ BUNLARI AKREPORTAL'DAKİ DOST YADA DÜŞMAN BAKIŞLARIN GÖRMESİNİ İSTİYORUM..NEDEN Mİ BU KONUYA YAZIYUORUM..ÇÜNKÜ BU KONUNUN LİNKİNİ ORAYA GÖNDERDİM..ULAŞMALARI KOLAY OLSUN..

Diyeceğim o ki oradaki mavi bir isim yada Kral ıp mi iptal ett..ki bu iki isim saygıdeğer insanlardır..öyle üzüldümk..

Oradaki hatalarım cidiydi lakin son günlerde beni sevmeye bile başlamışlardı(2yıldan sonra)..sonra ne oldu da bunu yaptılar bilmiyorum..

Daha kötüsü eşim akreportala geri döndüğümü ve orada kendimi anlatma çabamı öğrendi..ama şuan oraya yazdıklartımı bilmiyor..sanırım sonrada bakmıyacak..belli olmaz..ruh haline bağlı..yada işi çok cidiye bindirip cidi bir araştırma yaparsa oraya kişisel bazda yazdığımdan çok kızacak ve beni yok edecektir..

neyse çok uzatmak istemiyorum..İlahi adalet buydu..Ama şu da var..en azından ben Allah'ın bana bir şans daha verdiğini düşünüyorum..Çünkü eşim tüm bunlara rağmen hala gitmedi..bu çok tuhaf..

**

neyse şu hadisleri göndermek istiyorum..bu hadis dünkü takvim yaprağındaydı:

"Allah korkusundan ağlayan kimse,sağılan süt memeye dönmedikçe cehenneme girmez.Allah yolunda(iken bulaşan)hiçbir toz ile cehennemin dumanı biraraya gelmez.

İkinci hadiste 7 ocak takviminden:

"Allah'ü Teala'ya günahsız olarak kavuşuncaya kadar mü'min erkek ve kadının kendisinde,çoluk-çocuğunda ve malında bela eksik olmaz..

sevgilerimle..
ADALET,DOĞRULUK,DÜRÜSTLÜK,AHLAK,SEVGİ..BU KAVRAMLARI NEDEN YAZDINIZKİ!!!...

Hani insan hep başkalarına bakarya.hiç kendi aynasına bakmaz..Hem de hiç..

Teşekkürler ve sevgilerimle..mutlak muhabbetle kalınız efendim..

not:Hani merhaba:Benden zarar gelmez demekti..

işte hayat böyle..hiç birimiz yukarıdaki sıfatlara ulaşamadık!..

ve sanırım benim sonsuz iyimserliğim bile artık şuna inanmıyor:İNSANLIĞIN DÜZELMESİ YAKIN DEĞİL DAHA ÇOOOOOK UZAKTIR..

yazı penelopeye aittir karışıklık olmasın bu şekilde taşıya bildim:(

--------------------------------------------------------------------------------

Resim

13 Oca 2010, 10:03
Profile bak Özel mesaj gönder WWW
5. Boyut
5. Boyut
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 39

Burcunuz: Resim
İleti Re: Penelopenin Günlüğü

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Bu Günlük aldığım en güzel armağan oldu..

not:yukarıdaki yazı benim yazım ama..sen taşımışsın başka bir başlıktan..isabetli bir karar güzel iyilik perimiz..

Yoklukla kavuş varlığa, dünyayı bırak,
Vuslatla yolun ahreti, ukbayı bırak,
Allahsa muradın düşünüp durma derin,
Dünyayı unut, maddeyi, manayı bırak.

MAVİ LOTUS diğer adım..Ve bir ismimde Perina..

13 Oca 2010, 14:19
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

YaÅŸ: 28

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

13 Oca 2010, 17:25
5. Boyut
5. Boyut
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

http://www.akrep-burcu.com/mutlak-muhab ... 17810.html

14 Oca 2010, 13:07
5. Boyut
5. Boyut
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

**

DiyeceÄŸim o ki:

Bir sürü yeni yasaklar eklendi hayatıma ki bunlar az bile..çünkü eşimi çok endişelendirdim..

ve bunca ÅŸeyi bu kadar hafif atlatmam bence mucizeydi..

**

mesela eşim en yakın arkadaşlarımdan birini görmemi yasakladı..çünkü arkadaşımı sorunlu biri olarak görüyor..ve O'ndan bana zarar gelir diye korkuyor..

Arkadaşım öksüz ve yetim olarak bir ailenin yanında besleme olarak büyüdü..ki büyüdüğü aile bizim komşumuzdu..ve bu şehrin en zengin ailesiydi..ama arkadaşım dediğim gibi bir evlat olarak değil bir besleme konumundaydı o aile..çok iç acıtan bir hal bu..ve ben evlendikten sonra pek çok insandan uzaklaştım,görüşmedim(çünkü sorunlarım boyumu aşmıştı)..ama bir gün bir şey oldu ve arkadaşım hakkında birşeyler geldi kulağıma..bu arkadaşımın kızı başını büyük dertlere sokmuştu..ve ben arkadaşımın adresini bile bilmediğim halde hemen yollara düştüm..adresi telefon ile öğrendikten sonra tabi..ve o gün bugündür arkadaşım ve kızına hep destek oldum..hatta kızı beni öz teyzesi gibi görmekte..ve bu genç hanım bana sonsuz güvenmekte..ve ona şu sözü verdim ;"sonsuza kadar seni bırakmayacağım" dedim..

bu kıza ümit oldum..daha 19-20 yaşında..ama çok zor günler yaşadı O da annesi gibi..ve bu kız beni her gördüğünde ona yaşam oluyorum..bunu bizzat kendi de dile getiriyor..onu ne olursa olsun bırakamam..bunu yapamam..söz verdim..

eşime bunu izah ediyorum ama tüm olanlardan sonra O da haklı..beni kendince korumaya çalışıyor..çünkü hakikaten O'nu korkutacak şeyler yapabiliyorum..hatta beni bırakıp gitmediğine şükredip herşeye tamam demeliyim ama ne yazıkki ben bazı şeylere tamam diyemem..ki bunu O da biliyor..ve bu yüzden korkuyor..:(((

18 Oca 2010, 12:39
5. Boyut
5. Boyut
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çocukluk arkadaşım(Sevim)bir ara beni yalnış anlamış,hatta bana zarar vermişti..bilemiyorum belki istemeden yaptı ama çok canım yanmıştı ne yalan söyleyeyim..Ama dediğim gibi O kimsesiz..ve ben O'nun öz kardeşi gibiyim..ve dediğim gibi bu sonsuza dek böyle olacak inşallah..

Ve kızı..dediğim gibi bu kızın başına öyle belalar geldi ki..uzun hikaye..çok canı yandı..

şuan yarıda bıraktığı eğitimini bitirme azminde bu genç hanım(Meryem)..dünya tatlısı,güzeller güzeli bir genç hanım..akrep burcu..ve bu burç benim için özeldir..özel insanlar çıkar bu burçtan..çok güçlüdür herşeyden önce..bitmeyen azmi ve inancı vardır akrebin..yani bu küçük hanım iyiki akrep..inşallah geleceği parlak olacak..buna tüm kalbimle inanıyorum..ve bu inancı O'na da bulaştırdım..

yalnış anlaşılmasın..burada kendime pay çıkarma telaşında değilim inaninki..dediğim gibi bu kız nerdeyse hayattan bezmiş..hayata küsmüştü..o derece canı yanmıştı..ve bana sarıldı bu küçük kız..hatta önceleri bu büyük bağlılığı annesi yadırgadı..hatta ben dahi yadırgadım..şaşırdım..çünkü bana inancı sonsuzdu..ve bir insanın size bu kadar inanması tarifsiz bir duygu..harika bir şey bu..

Annesi zamanla artık iyice inandı buna..ve bu kızı bana teslim etti..ve kendisi de inandı..şimdi bu iki kalp bana emanet..ve elimden geldiğince bu iki yaralı kalbi koruyacağım inşallah..

İnsan ne kadar sevip korursa kalpleri kendisi de korunup seviliyor..sevmek ama ta yürekten sevmek ve insana değğer vermek ve insanlara umut olmak bence bu dünyadaki en önemli şeylerden biri..hatta benim için ilki..

sevmez ve sevilmezsem ve kalpleri korumazsam kesinle yaşayamam ben..bu bana yegane hayat veren bir şey dersem abartmış sayılmam..

**

Meryem geçen aylarda bana şunu sormuştu:Dilek Teyze hayat neden böyle?..anlamıyorum..neden neden bu kadar acıtıyor hayat..neden beni anlamıyor insanlar..neden bu kadar yalnızım demişti..

ve ben bu soruların cevabını o an çok iyi anlatamadım..

ama geçenlerde tesadüfen buldum o sorulara kısa 2 cevap..ve bişr koşu yetiştirdim bu yaralı kalbe..kısaydı bulduğum cevaplar..ama tüm sorularının cevabı vardı biliyorum bu kısa 2 yazıda..

işte o yazılar:

1*Allah’ın (CC) sevgisine layıksan o seni esirger. Her yandan halkı senden keser. Her bakımdan O’nu (CC) sevmek için halkın yolunu sana uğratmaz. İşte o zaman Hakk’a (CC) bağlanabilirsen cümle varlığın Hakk’ın (CC) olur.(Abdülkadir Geylani)

2*Yoklukla kavuş varlığa, dünyayı bırak,
(Mevlana)

**

Bu iki yazıyı çok sevdi..evet sorularının cevabını bulmuştum..ben de çok sevindim buna..

ve sonra annesi(arkadaşım da) bana bir yazı okudu..kısa bir yazı..sanırım Yunus'undu o yazı..Ama şuan hatırlamıyorum..sonra eklerim o yazıyı..

**

şuan eve gidiyorum..meryem'i arayacağım..Matematik çalışacağız tabi müsaitse..aslında sabah gelseydi daha iyi olurdu ama ben buraya yazmaya geldim işte..şuan müsait olsada gelse bize..

19 Oca 2010, 12:12
5. Boyut
5. Boyut
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Bu yazacaklarım biraz özel olabilir ama bence yalnış değil yazmam..

Daha geçen gün şunu bir kez daha anladım..O'nun için çoook değerliyim ben..sanırım O benim en büyük şanslarımdan biri..Belki de en büyük şansım..geçenlerde şunu dedi bana..Hani denirya söyleyene değil söylete bak diye..dediki:Ne olur bizi bu alemde de bir şey ayırmasın ama öbür alem de de ayrılmayalım..ama bunun için ikimizde de çok titiz olmalıyız birbirimizin kalbi üzerine..çünkü ancak o kalpte hakettiğimiz bir yer varsa ayırmaz Yaradan..

**

Allah herşeyi hakkıyla bilendir diyorum bende..Ve herşeyi O'na havale ediyorum..O en güzel şekilde yazacaktır geleceğimizi..inşallah geleceğimiz güzel olur..Hayırlısı olur..

22 Åžub 2010, 14:55
5. Boyut
5. Boyut
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Aslında az önce buraya yazacaklarımın bir kısmını yazdım "şuan içinizden geçeni söyleyin" adlı durmadan yazdığım,hemen hergün yazdığım konu başlığına:)...

Demiştim ki keşke nete ilk geldiğim gün veda etseydim buralara..çünkü ben bir yere alıştımı orayı ailem beller daha ayrılamam..işte yine bu oldu..gitmem gerekiyor,bunun çoktan zamanı geldi ama gidemiyorum..yada belki gidemesemde gider gibi yapmalıyım..yani varlığımı gün be gün azaltmalıyım..aslında kardeş sitede de bunu yapmayı planlıyordum oradan uzaklaştırıldığım gün..tamam kesin bir gidiş olmayacaktı ama varlığımı azaltacaktım..yani az ve uzun aralıklarla giriş yapacaktım..tam da bunu planlarken varlığım tamamen bitiverdi..aslında iyide oldu ama gel anlat işte şu penolopeye..kafasında tahjtadan,betondan bir köşe var sanki..offf offf of penelope..

Sakın ola bu bir veda konuşması olarak algılanmasın..dedim ya benim en büyük kusurum veda edememektir:((((......

ve şunlarıda yazmak istiyorum..burası kalabalık değil..ama bana kalabalıkmış gibi geliyor..belkide bu gelecekten aldığım bir sezgi..yada belki ettim duanın etkisindeyim..çünkü bana sevgi gösteren,daha ilk günden kucak açan bu sevgi dolu yer ve insanların bir gün çok kalabalık olacağından,onları yine kendilerini gibi sevgiyle dolu birçok insanın bulacağından eminim..yani bu anlamda dua ediyorum..minnettarım ayrıca bu sevgi ve dostluk için..

burası kalabalık değil çünkü bence burayı sadece sevgi dolu dolu insanlar bulabilmekte..böyle bir sihir var sanki burada..inşallah bu sihir bozulmaz..

not:burdan yola çıkarak siteye bir isim bulabiliriz belki ne dersiniz..

sonsuz sevgilerimle teytey. ..sonsuza dek dostunuz ve üyeniz Penelope..

01 Mar 2010, 15:14
5. Boyut
5. Boyut
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Aslında az önce buraya yazacaklarımın bir kısmını yazdım "şuan içinizden geçeni söyleyin" adlı durmadan yazdığım,hemen hergün yazdığım konu başlığına:)...

Demiştim ki keşke nete ilk geldiğim gün veda etseydim buralara..çünkü ben bir yere alıştımı orayı ailem beller daha ayrılamam..işte yine bu oldu..gitmem gerekiyor,bunun çoktan zamanı geldi ama gidemiyorum..yada belki gidemesemde gider gibi yapmalıyım..yani varlığımı gün be gün azaltmalıyım..aslında kardeş sitede de bunu yapmayı planlıyordum oradan uzaklaştırıldığım gün..tamam kesin bir gidiş olmayacaktı ama varlığımı azaltacaktım..yani az ve uzun aralıklarla giriş yapacaktım..tam da bunu planlarken varlığım tamamen bitiverdi..aslında iyide oldu ama gel anlat işte şu penolopeye..kafasında tahjtadan,betondan bir köşe var sanki..offf offf of penelope..

Sakın ola bu bir veda konuşması olarak algılanmasın..dedim ya benim en büyük kusurum veda edememektir:((((......

ve şunlarıda yazmak istiyorum..burası kalabalık değil..ama bana kalabalıkmış gibi geliyor..belkide bu gelecekten aldığım bir sezgi..yada belki ettim duanın etkisindeyim..çünkü bana sevgi gösteren,daha ilk günden kucak açan bu sevgi dolu yer ve insanların bir gün çok kalabalık olacağından,onları yine kendilerini gibi sevgiyle dolu birçok insanın bulacağından eminim..yani bu anlamda dua ediyorum..minnettarım ayrıca bu sevgi ve dostluk için..

burası kalabalık değil çünkü bence burayı sadece sevgi dolu dolu insanlar bulabilmekte..böyle bir sihir var sanki burada..inşallah bu sihir bozulmaz..

not:burdan yola çıkarak siteye bir isim bulabiliriz belki ne dersiniz..

sonsuz sevgilerimle teytey. ..sonsuza dek dostunuz ve üyeniz Penelope..

bugün yazdım yukarıdaki yazıyı..ama bugün biraz gözlem yaptım da şuana kadar okuyan olmadı bu yazımı:))..

01 Mar 2010, 16:20
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

YaÅŸ: 28

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

02 Mar 2010, 09:03