Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Her insanın bir hobisi vardır. Gitar çalmayı seven bir insan bir zaman sonra sıkıldığında biz bu durumu saçma bulabilir miyiz? - Neden gitar çalmayı bıraktın? -Sıkıldığım için. -Bu bana saçma geldi neden sıkılıyorsun ki.
Şimdi burada iyilik yapmaktan sıkılan insanın sıkılganlığını saçma bulmak biraz ters geldi bana.
26 AÄŸu 2011, 10:13
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: İKİ YAKLAŞIM FARKI..
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
insanların genelinin bu dünyaya(bu boyuta)gönderilme nedeni iyi olma çabasıysa,hayat amacıysa sıkıcı olma kavramı bundan uzak olacaktır elbette..gitar çalmak nerde yaşam amacımız nerede..
Özünde iyi olmak sıkıcıdır. Oruç tutan, namaz kılan, zekat veren, hakarete maruz kalma anında hoşgörülü olan insan vs. iyi olarak nitelendirilir ama sıkıcıdır. Çünkü hepimizin nefsi vardır. Ve nefsimiz var olduğu sürece tüm bunlar dünyada sıkıcı olarak kalacaktır. Sadece nefsini yenebilmiş ender insanlar bu kurallara uymaktan hoşlanır.
26 AÄŸu 2011, 10:29
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: İKİ YAKLAŞIM FARKI..
biraz konuşacağım belki ama ben iyi olma mücadelesini seviyorum..vazgeçmeyeceğim hatta..lakin kesinlikle zor bir sınav bu katılıyorum..her yiğidin harcı değil evet..
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz