Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Penelope yazdı:
Gece_ayazı..içimdeki ses sizlerin güvenebileceğim ve saygın insanlar olduğunu söylüyor..yani dünyada rastlayaqbileceğim nadir güzel insanlardansınız..inan bana bundan hiç şüphem yok..lakin net cafeye gelmem için asla izin yok..ki zaten reelde yeterince derdim var..öyle ki çok küçük bir terslik tüm hayatımı yok edebilir..ama dediğim gibi ben daha buraya geldiğim ilk gün bir daha gitmeyeceğimi biliyordum..ama şu da var:bu gelişlerimi acilen azaltmalıyım..zaten ben azaltmasam da yaşam bir şekilde azaltacak biliyorum..
bende hayırlısı diyorum senin mutluluğun herşeyin önünde gelir
06 Tem 2010, 15:50
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: Dostluk
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Penelope yazdı:
Az önce bir iki dakikalığına buradaydı..ben Derthane'nin gündüz bekçisi gibi oldum:))..geleni gidenin listesini bana sormalısınız:))..
acaba diyorum benim varlığım uğursuzsluk mu getiriyor Derthaneye..ben çevrim dışıyken bir denesek mi?:))
penolepe kesinlikle öyle şeyler düşünme aklınada getirme seninle ne alakası olabilir sen devam et içinden geldiği gibi yazmana bak. kuruldugundan beni sakindi sitemiz öylede gidiyor dostların yardımıyla güzel paylaşımlarla çogalacagız inş.
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
06 Tem 2010, 16:22
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Buna sevindim..yine alınganlık yaptım sanırım..(yani derthanenin ıssızlığı konusunda)..
ve dediğim gibi önemli olan kişi sayısı değil..önemli olan kişilerin kalitesi..ve ben buradaki insanlara inanıyorum..güveniyorum..ve saygı duyuyorum..
Penelope yazdı:
Buna sevindim..yine alınganlık yaptım sanırım..(yani derthanenin ıssızlığı konusunda)..
ve dediğim gibi önemli olan kişi sayısı değil..önemli olan kişilerin kalitesi..ve ben buradaki insanlara inanıyorum..güveniyorum..ve saygı duyuyorum..
biz de seni seviyoruz pen
06 Tem 2010, 16:27
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz