Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Sevgili arkadaşlarım bir konuda sizden yardımlarınızı isteyeceğim acizane... Ailemiz için çok değerli olan bir dostumuzu hasta ziyaretine gideceğiz.. Giderken onun için ne alabiliriz acaba? Bu konudaki fikirlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.. Sevgiler...
_________________ Kendini affetmeyen bir insanın bütün kusurları affedilebilir...
11 Åžub 2011, 18:03
mabel
Derman
YaÅŸ: 29
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Arkadaşlar Yardım!
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Cicek: papatya iyi hissettirir.. kokusu ve goruntusu teskin edicidir..
Gulsuyu: kokusu hastaya ferahlik verir...
Bolu cikolatasi: hafif ve farkli bir tattir...
Yiyebiliyorsa: Nar ve Elma.. Her ikisi de antioksidan acisindan zengindir.. hastaligi ne olursa olsun kisinin kendini iyi hissetmesine yardimci olur..
Kaynak: Mabel
11 Åžub 2011, 18:06
üveyevlat
Kültür-Sanat
YaÅŸ: 23
Re: Arkadaşlar Yardım! mayday, S.O.S. vs..
Birçok alternatif sunmuşsunuz çok teşekkür ederim sevgili Mabel.. Hiçbir fikrim yokken bunları okumam iyi oldu. Teşekkür ederim...
_________________ Kendini affetmeyen bir insanın bütün kusurları affedilebilir...
11 Åžub 2011, 18:12
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
geçmiş olsun yakınınıza üveyevlat acil şifalar dilerim.
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
11 Åžub 2011, 20:03
mabel
Derman
YaÅŸ: 29
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz