Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Arkadaşlar yeni bir eklenti ekledim. Çok hoşunuza gideceğine eminim. Video ekleme zahmetinden tamamiyle kurtuluyorsunuz.
Aşağıdaki listede belirtilen sitelerden sadece videonun linkini alıp sayfaya eklemeniz yeterli. Otomatik olarak Video açılacaktır. Aşağıya Örnek olarak http://www.dailymotion.com/video/xef1j3_orhan-gencebay-duymadyn-ki_shortfilms Linkini kalınlaştırmadan doğrudan yapıştırıyorum.
Bu listeden istedikleriniz olursa onlarda açılabilir. Şu an 5 Video sitesini aktif hale getirdim. Youtube Ülkemizde yasaklı olduğu için eklemenizi tavsiye etmem çünkü tüm videolar çalışmıyor (Bilgisayarında gerekli ayarları yapanlar için. Ayar yapmayanlarda hiç görülmeyecektir.)
_________________ Tatilde
24 AÄŸu 2010, 04:17
AkrepKral
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 35
Ruh Hali:
Re: Yeni Eklenti (DoÄŸrudan Video)
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz