Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
[ Hz. Mevlana ] Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırak...maktır. Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır.
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
19 Kas 2011, 20:12
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
Re: Mevlana
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Fakirim diye ne üzülürsün! Aklın başında ve desteksiz ayakta durabiliyorsan, en zengin kul sensin; Bilmez misin?
Hz. Mevlana
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
27 Oca 2012, 19:28
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
Ey İnsan Kaf Dağı kadar yüksekte olsanda, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün…”
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
05 Mar 2012, 20:30
Penelope
5. Boyut
Burcunuz: Ruh Hali:
Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı.. Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma... Vardır bunda da bir hayır.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!.. Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi, Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar.. Hüzünlerde olgunlaştır beni.. Cahilim çok cahilim.. Sen yolum ol! Sen sonum ol!
Hz. Mevlana...
**
Penelope:Az önce mabette rastladım bu söze..çok çok sevdim..
Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle.. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla...!
~Mevlana~
**
Ey yiğit! Yazgıya bahane bulma, Yükleme kendi suçunu başkasına. Suçunu gör, dönüp de etrafında kendinin. Kendindendir, gölgeden değil çektiklerin. Ne yaptın da sana dönüşünü görmedin? Ne ektinde ektiğini biçmedin? Eylemlerin ruhundan ve bedeninden doğar. Çocuğun gibi sonra gelip eteğinden tutar.
31 Mar 2012, 18:49
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
Ab-ı Hayat Sen gönlümün yüküsün. Omzumun değil. Sen canıma yarasın, tenime değil.. Yürekte taşınan sırta ağır gelir mi?
Hz. Mevlana
01 May 2012, 22:43
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
SeçeneklerAkrep Kral, Cümle mühendisleri'nin fotoğrafını paylaştı. * Mevlana * * Üzülme der Mevlana ve devam eder ; Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı ak...sine teşekkür et ihanet edenlere sadakati öğrettikleri için.. Minnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı sağladıkları için.. Mutsuz edenlere dua et mutluluğu daha derin hissettirdikleri için.. Herkesi sev yaşamına bir anlam kattığı için..Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı farkettirdiği için...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz