Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
başkalarının günahlarıyla aziz olamazsınız. Anton Povlovich Çehov
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
30 Mar 2008, 12:08
Okyanus
Åžiir
Ruh Hali:
Re: GÜNÜN SÖZÜ
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Yarınlar yorgun ve bezgin kimselere değil, rahatını terk edebilen gayretli insanlara aittir.
Marcus Tullius Cicero
_________________ Zor, en son aklına gelen olmalıdır. Yaşadığın dünyaya bak. Yüce Tanrı hangi eserini sevginin kucağında büyütmemiş? Neden okşamak ve kucaklamakla gidilecek yere, tekme ve tokatla erişmeyi tercih edersin. MEVLANA
30 Mar 2008, 22:42
Okyanus
Åžiir
Ruh Hali:
Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe, insan yeni okyanuslar keşfedemez...
Andre Gide
_________________ Zor, en son aklına gelen olmalıdır. Yaşadığın dünyaya bak. Yüce Tanrı hangi eserini sevginin kucağında büyütmemiş? Neden okşamak ve kucaklamakla gidilecek yere, tekme ve tokatla erişmeyi tercih edersin. MEVLANA
02 Nis 2008, 00:44
Okyanus
Åžiir
Ruh Hali:
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok nice elbiseler gördüm içlerinde insan yok...
*Biz öyle mahluklarız ki,bazen melekler insan yaratılmadıklarına üzülür bazen de şeytanlar bizden olmadıklarına şükrederler...
*Ancak fikirdir varlığın,gerisi et ve kemiktir bir yığın...
*Cömertlikte yardım etmede akar su gibi ol Şefkat ve merhamette güneş gibi ol Başkaların kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörülükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi görün yada Göründüğün gibi ol
* Bir katre olma, kendini deniz haline getir Madem ki denizi özlüyorsun, katreliği yok et gitsin
Mevlana
02 Nis 2008, 01:03
sonsuzrüya
Derman
Bİ YERDE KÜÇÜK İNSANLARIN BÜYÜK GÖLGELERİ VARSAA O YERDE GÜNES BATIYOR DEMEKTİR!!!!!!
18 Nis 2008, 14:37
moonlight
Derman
YaÅŸ: 27
Ruh Hali:
katılıyorum sonsuzrüya
27 Nis 2008, 11:25
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ H. Lawrence
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
27 Nis 2008, 21:00
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 22
Burcunuz: Ruh Hali:
ASREVYA yazdı:
Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ H. Lawrence
güzeldi
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
28 Nis 2008, 12:56
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
HAYAT YAŞAMAYI MUTLULUK GÜLÜMSEMEYİ SEVGİ HAK ETMEYİ VEFA HATIRLANMAYI DOSTLUK PAYLAŞMAYI BİLEN İÇİNDİR
01 May 2008, 21:45
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 22
Burcunuz: Ruh Hali:
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz