Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
ASREVYA yazdı:
"Erkeğin tesettürü göz kapağıdır." Hz. Ali (r.a)
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
30 Arl 2011, 21:33
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: GÜNÜN SÖZÜ
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
şeker kız yazdı:
ASREVYA yazdı:
"Erkeğin tesettürü göz kapağıdır." Hz. Ali (r.a)
Ben bir işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem. O işe neler mani olur diye düşünürüm. Engelleri ortadan kaldırdım mı iş kendi kendine yürür'. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
27 Åžub 2012, 17:19
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
‎"Kalbinizde yeşil bir ağaç bulundurun, belki şarkı söyleyen bir kuş gelir konar..."
Çin Atasözü
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
18 Mar 2012, 00:24
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
26 Mar 2012, 18:14
Penelope
5. Boyut
Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan Bütün samimiyetinle AFFET. Hissedilen her şeyi arşivleyen KADER kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir... ... Şems'i Tebrizi
**
Penelope:O kadar çok hayal kırıklığı yaşıyorumn ki insanlardan yana,bu sözü ömrün boyunca unutmasam ve her acı da hatırlasam çok iyi olacak..yoksa ağlar dururum her seferinde..ve o seferlerin ardı arkası yok....güldüğüme bakmayın..hatta bu sözü yazıp çerçeveletmeliyim ben..
Penelope yazdı:
Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan Bütün samimiyetinle AFFET. Hissedilen her şeyi arşivleyen KADER kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir... ... Şems'i Tebrizi
**
Penelope:O kadar çok hayal kırıklığı yaşıyorumn ki insanlardan yana,bu sözü ömrün boyunca unutmasam ve her acı da hatırlasam çok iyi olacak..yoksa ağlar dururum her seferinde..ve o seferlerin ardı arkası yok....güldüğüme bakmayın..hatta bu sözü yazıp çerçeveletmeliyim ben..
Harika bir söz pen bende yeni öğrendim ve herkesi affettim bu affedişiz bir nevi Allaha ısmarlak gibi birşey oluyor sanırım bütün kötülük edip beni kıranları affettim duyurulur:))
31 Mar 2012, 18:53
Penelope
5. Boyut
"Bazen umutsuzluk heryeri kuşatır. Bir ışık ararsınız ama bulamazsınız. Tanrı nerede neden beni kurtarmıyor demeye başlar insan. İşte böyle zamanlarda insan en zor olanı yapmak zorundadır. Yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışır. İşin tuhafı da başarır... "
Penelope:Az önce mabette rastladım..çok sevdim bu sözüğ..son zamanlardaki ruh halime çok uygun çünkü..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz