Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur...M.Kemal ATATÜRK
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
05 Åžub 2011, 22:10
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: GÜNÜN SÖZÜ
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
"Bütün kadınlar melektir aslında. Sadece kanatları kırıldığında süpürgelerine binerler. Hepsi bu".. [P. Coelho]
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
11 Åžub 2011, 16:51
mabel
Derman
YaÅŸ: 29
Burcunuz: Ruh Hali:
inceden inceye cadilardir demis ama... neyse...
11 Åžub 2011, 17:53
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
mabel yazdı:
inceden inceye cadilardir demis ama... neyse...
okadarcık kusur gadı kızındada olur canım
11 Åžub 2011, 20:07
mabel
Derman
YaÅŸ: 29
Burcunuz: Ruh Hali:
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. (John Christian)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz