Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Ben bir dost istiyorum;"Beni kır çiçeği gibi avucunda değil,kurşun gibi göğsünde taşıyacak"..(kardeş Siteden alıntı)
not:Allah'a şükür ki böyle bir iki dostum var..bunu son yıllarda kazandım..hatta bu yıl bir iki daha katıldı bu güçlü dostluğa..gerçek dostluk benim için hayati bir mesele..
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
20 Ağu 2010, 18:07
üveyevlat
Kültür-Sanat
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: GÜNÜN SÖZÜ
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
ASREVYA yazdı:
Can konağını aramadaysan cansın; bir lokma ekmek arıyorsan ekmeksin.
Şu nükteyi biliyorsan işi biliyorsun demektir: Neyi arıyorsan osun sen. Mevlana.
:(:(
_________________ Kendini affetmeyen bir insanın bütün kusurları affedilebilir...
03 Eyl 2010, 09:40
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
Cahil bir toplum,özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi hiçbir zaman ö......zgür bir seçim yapamaz.Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak,okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler,düzenledikleri...tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!”... Neithezche.
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
13 Eyl 2010, 19:00
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
"İyiyi ara, güzeli ara, doğruyu ara; ama kusur arama" ...Mevlana
22 Eyl 2010, 19:02
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
Yaşayanlar için umut her zaman vardır. Umutsuzluk, ölüler içindir. Theokritos
27 Eyl 2010, 18:22
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
Her memleketin hak ettiği bir hükümet vardır. Joseph Domaistre
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 2 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz