Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
aşkta quRur artisLik yapMaya deiL hayatıNı mahfetMeye yaRAr
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
18 Haz 2010, 21:32
nefise
Derman
Re: GÜNÜN SÖZÜ
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
ASREVYA yazdı:
aşkta quRur artisLik yapMaya deiL hayatıNı mahfetMeye yaRAr
güzel br okadarda çok dogru bir söz .boş inatlaşmalar çok saçma geliyor bana, bu gençleri hiç anlayamıyorum. inat kimse fayda sağlamaz .
19 Haz 2010, 12:00
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Hayatın karşına çıkardıgı müşkül hadiselere sabır ve tahammül et. Onları hiç kimseden bilme. Ve hiç kimseye hiddet ve şiddet gösterme. Bu suretle hareket edersen en büyük zorlukları yenersin. Sende olgun insan derecesine eresin. Hayatı azaltan afetlerden biride başkalarının iyi hallerini kıskanmaktır. Akıllı insanlar az konuşur Çok söyleyenler yalnız ahmaklardır. Her şeye ibretle bakınız. Ve gördüklerinizde n ibret alınız. Allahın insanlara bahşettiiği nimetlerin en büyüğü akıldır.(Hz Ali)
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
30 Haz 2010, 11:12
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
İyi geçinme, iki kişinin kusursuz olmasıyla deil,bir birlerinin kusurlarını hoş görmesiyle olur. A.Toquevill
07 Tem 2010, 10:45
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz