| Yazar |
Mesaj |
|
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
|
 Re: Aşk Ve Sevgi Sözleri.......
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Öyle" . Aşık olmakla sevmek arasındaki farkı sormuşlar ? Cevaplamış Şems: "Senin baktığına... herkes bakar; ama senin onda görebildiğini herkes göremez. Herkes aşık olabilir; ama hiçkimse senin gibi sevemez. Tek fark sensin.. "Seni özel kılan; sevdiğin değil, sevgin".
ÅŸ/tebrizi
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
|
| 01 Mar 2011, 21:23 |
|
 |
|
şeker kız
Araştırma-İnceleme
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
ASREVYA yazdı: Öyle" . Aşık olmakla sevmek arasındaki farkı sormuşlar ? Cevaplamış Şems: "Senin baktığına... herkes bakar; ama senin onda görebildiğini herkes göremez. Herkes aşık olabilir; ama hiçkimse senin gibi sevemez. Tek fark sensin.. "Seni özel kılan; sevdiğin değil, sevgin".
ş/tebrizi gerçekten güzel teşekkürler asrevyacım
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
|
| 02 Mar 2011, 12:59 |
|
 |
|
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 02 Mar 2011, 20:58 |
|
 |
|
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Kuyumcuya giren kadin ; 'Su nikah yuzugumu kesip bana bir cift kupe yapar misiniz...?' diye sormus. Kuyumcu yuzugu eline alip bakmis. Yuzugun ustunde 'Seni seviyorum' yaziyormus. ......Kuyumcu 'Hanimefendi, neden bu yuzugu kestirmek istiyorsunuz? Belli ki bir hatirasi var' diye sormus. ... ... Kadin 'Bu benim nikah yuzugum. Kocamdan ayrildim. Simdi kupe istiyorum. 'Seni' kelimesi kupenin bir tanesinde, 'seviyorum' kelimesi de digerinde olsun.' Kuyumcu yine sormus 'Neden acaba?' Kadinin verdigi cevap : 'Ileride boyle cumlelerin bir kulagimdan girip digerinden cikacagini gostermek icin..... alıntı.... ben çok beğendim bu yazıyı şeker:) benimde bundan sonraki uygulamam böyle olacak bir kulağımdan girip diğerinden çıkacak 
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
|
| 17 Eyl 2011, 20:19 |
|
 |
|
şeker kız
Araştırma-İnceleme
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 18 Eyl 2011, 08:44 |
|
 |
|
Penelope
5. Boyut
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
 Re: Test, just a test
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI

Yoklukla kavuş varlığa, dünyayı bırak, Vuslatla yolun ahreti, ukbayı bırak, Allahsa muradın düşünüp durma derin, Dünyayı unut, maddeyi, manayı bırak.
MAVİ LOTUS diğer adım..Ve bir ismimde Perina..
|
| 14 Oca 2012, 12:54 |
|
 |
|
şeker kız
Araştırma-İnceleme
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 15 Oca 2012, 12:36 |
|
 |
|
şeker kız
Araştırma-İnceleme
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 15 Oca 2012, 12:45 |
|
 |
|
Penelope
5. Boyut
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
şeker kız yazdı: Penelope yazdı: Mutlu yıllar.. ve hoşgeldiniz foruma.. çok fazzla üye akımına uğradık ve hepsi yabancı dillerde tanıtım amaçlı yazılar yazıyorlar birden bire nerden çıktı anlamadım Sanırım bizi kolay gördüler..yani Derthane sanırım biraz savunmasız bir site..kjoruyamıyormuyuz ne..bir de dillerini anlasak..neyse biz çözüm bulunacaktır buna inşallah..

Yoklukla kavuş varlığa, dünyayı bırak, Vuslatla yolun ahreti, ukbayı bırak, Allahsa muradın düşünüp durma derin, Dünyayı unut, maddeyi, manayı bırak.
MAVİ LOTUS diğer adım..Ve bir ismimde Perina..
|
| 16 Oca 2012, 09:29 |
|
 |
|
şeker kız
Araştırma-İnceleme
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Penelope yazdı: şeker kız yazdı: Penelope yazdı: Mutlu yıllar.. ve hoşgeldiniz foruma.. çok fazzla üye akımına uğradık ve hepsi yabancı dillerde tanıtım amaçlı yazılar yazıyorlar birden bire nerden çıktı anlamadım Sanırım bizi kolay gördüler..yani Derthane sanırım biraz savunmasız bir site..kjoruyamıyormuyuz ne..bir de dillerini anlasak..neyse biz çözüm bulunacaktır buna inşallah.. ben okuyorum cnm hepsi başka bir ürün yada site film indirme v.s yazılar ekliyorlar virüslü de olabilir ondan dolayı yazıları geri siliyorum gece ayazıda o kişileri forumdan siliyor
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
|
| 16 Oca 2012, 13:34 |
|
|