Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
...
Git sen ÅŸimdi.. Ama dur, Gitsen yaÅŸayamam ki..
Unuturum desem de inanma İnansan da beni kendinden saklama..
Tamam, anladım bitti. Ama biterken bir ihtimal göz ardı edildi. Aşk içimizdeydi..
Koptu bağımız.. Şimdi, Birbirinden bağımsız iki arsız' ız..
Susturduk bir şekilde ikimizi ama ikimizinde en son susması gereken yerdi.. Ayrılığın derdi gerdi belki Belkide Aşkın fendi yendi bizi..
Hayatımdan şöyle bir geçti deme sakın ardımdan Ardımızsıra hiç gelmeyecek ki zaman..
OLcay Derecik
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
09 AÄŸu 2011, 15:15
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: OLcay Derecik
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
teşekkürler şeker
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
09 AÄŸu 2011, 20:57
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
Burcunuz: Ruh Hali:
rica ederim bu resim walkalonenin profiliydi
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
10 AÄŸu 2011, 07:35
şeker kız
Araştırma-İnceleme
…
Onun gözleri kimse gibi bakmıyordu bana. Hiç kimseydim. Anlam ifade etmiyordum. Aramızdaki farklar yaşantımıza park etmişti. Çekiciydi. Aşk aracılığıyla beni kendi içinden çekti, gitti...
Onun hayalleri Hay aksi yine mi ' ler etrafında gidip gelirdi.. Benim hayallerimi tam tersi istikamette geçti...
O ne kadar inkar etse de içimde Aşktı ne kadar isyan etsemde içinde boş bir uğraştım..
Çok uğraştım ondan sonra yaşayamazsın diyenlere göstermek için günlerini..
Günlüğümde altı çizili ' Seni Seviyorum ' cümlelerinin içindeki adı gün yüzü göstermedi günlüğünde tek harfi geçmeyen adıma...
Onun eski bir kırığıydım sadece. Kırdığıydım. Hayal kırıklığı yaratan onarılması güç bir hataydım...
Onun hayatında,
Başkasıydım yabancıydım yalancıydım tutulmaz sözdüm kabına sığmaz dar kafalı komik bir öğüttüm..
Oysa sen farkında değildin.
Bambaşkaydın çok tanıdıktın söz ağızdan bir kere çıkar der sonuna kadar adını aklımda tutarım. Utandım en çok kendimden sevdim diye değil daha çok sevsem belki olurdu diye ahmakça gezinmekten...
Onun da yeri hazırdı diğerleri gibi bütün unutulamayanlar gibi içimde yeri hazırdı...
Rahattı gözü arkada kalmadı
Biliyordu diÄŸerleri gibi...
Ne kadar giderse gitsin bu aptal hep en güzel yere koyuyordu sevdiklerini...
Çok koyuyordu gidişleri!
Biliyorlardı susuyorlardı yeni Aşklarını anlatmak için arada telefon açıyorlardı...
Laflarını balla kesmek istiyordum anlatmak için bazı şeyleri Salla diyordu ağzından salyalarla akan o yeni kişinin ismi..
Afedersiniz gidişinizi bölüyorum ama Ben az ölüyorum..
OLcay Derecik
10 AÄŸu 2011, 16:01
şeker kız
Araştırma-İnceleme
...
Herkes biraz 'Sen' i andırıyor şimdi, Şu ayakkabılarının bağcığına basıp düşen kız çocuğu Yerden tebessümle kaldırışı kadının, Şefkati ne kadar da 'Sen' ..
Tanrım,kimseye gözükmeden gözlerini onun gözleri mi yaptın bütün kadınların Bu kadar mı sevgi dolu bakar hepsi..
Kime merhaba desem Tuhaf mimiklerinde 'Sen' gizli. Yüzün şehrin üstüne çökmüş Ve bütün güzel elbiseler üzerine giydirilmiş Herşey şimdi günden güne daha da sen, İşte yalnız değilim derken, Buydu anlatmak istenilen ..
Hayatımda biri yok, bir çok kadın var ama hepsi sen.. Sen' i seninle unutuyorum Kendimi başkalarında ki sen'le avutarak, İhanet ettim evet ama sana değil,kendim'e ve yine Sen'le..
OLcay Derecik
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz