Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
biz hiç kimsenin bilmediği hiç kimsenin yazamadığı romanlara konu olduk sevdiğim
kimsenin göremediği düşlerde bilinmezlikler içinde sevdik birbirimizi hiçbir ten oyununun olmadığı dokunmayı düşlemeden gözlerimizi buluşturmaya hasret bilmediğimiz kokularımızla sevdik belki de
/keşkeler olmasaydı/
birbirine çok uzak iki nokta gibiydik bir cümlede ve bazen virgüller bizdik durmadan şiirler yazdık birbirimize
biz olmayacak bir hikayenin hiç kavuşamayan iki paranteziydik
aramızda ne kadar ne varsa kavuşuyordu birbirine sayemizde
ama biz bilemedik
şimdi kimsenin bilmediği kadar çok sevdiğim seni kalbimin içine gömüp hayat denizine fırlatmak öyle kolay olmayacak biliyorsun
ama
sen
ardına bakmadan gittiğin o günden beridir
artık beni sevmiyorsun biliyorum
biliyorum dolunayda yok artık gözlerim ne de sarı sayfalara girebilirim artık geçici de olsa
öyleyse
uyan artık gözlerim bir düş sona erdi uyan ve bu kez inan
hoşça kal hoş kal sevdiğim
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
14 Tem 2011, 07:24
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: Hoşçakal Sevdiğim...
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
14 Tem 2011, 10:09
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Hoşçakal Sevdiğim...
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz