Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
walkalone yazdı:
uçun kuşlar memleketime Selam verin Anneme Bol C vitamini tüketsinler Geliyorum demez bir tane mikrob bile )
Uçun kuşlar memleketime Selam verin bizim pedere Pazarlığı iyi yapsın Yoksa Kurbanın etini kim yiye ::))
deli ikizler ne olacak : )
20 Kas 2009, 19:19
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: herkes şuan içindeki nakaratı yazsın
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Ben seni sevmekten hic vazgecmedim.. Uyudum duslerim sevdi seni.. Uyandim hayall...erim... Ben seni sevmekten hic vazgecmedim... Gezdigin yerleri ayni havayi solumayi.. Ayri sehirlerde olsakta seninle yasamayi sevdim.. Butun imkansizliklari kusanip gitmene ragmen yuregime akin akin gelisini sevdim.. Kisacasi ben kimseye benzemeyen ( YUREGINI ) sevdim..♥ Nazım Hikmet Ran
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
25 Mar 2012, 17:25
gece_ayazi
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 28
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: herkes şuan içindeki nakaratı yazsın
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz