Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Sevgilim olsun istemiyorum.. Sevdiğim olsun istiyorum.. Hergün "görmek" değil.. Benim olduğunu bilmek istiyorum! Elini tutmak değil.. ...Kiyamadan sadece gözlerine bakmak istiyorum!
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
09 Haz 2011, 12:22
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: Cemal Süreya
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
canım ellerine sağlık Cemal Süreya'nın sevdiğim bir şiiri
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
09 Haz 2011, 12:41
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Cemal Süreya
evet tatlım bende seviyorum cemal süreyanın şiirlerini
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz