Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Hem yıllarca oyna gönül sahnemde Hem perdeyi kapat en mutlu demde Sitem oklarına hedef sinemde Açtığın yarayı sar da öyle git
Pişmanlık duyar da dönersen geri Gel de gör aşkından kalan eseri Seyret ateşinin düştüğü yeri Hasretin zulmünü gör de öyle git.
Cemal Safi
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
08 Tem 2011, 15:13
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: Cemal Safi
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
şeker süpersin:mucks
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
08 Tem 2011, 19:37
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Cemal Safi
saÄŸol cnmmm
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz