Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Bir Babanın Dilinden
Baba olmak, dağ gibi Baba olmak, gönlü saray gibi Baba olmak, her derde şifa gibi Baba olmak, bir rüya gibi
Baba olmak, değildir cismi Baba olmak, değildir resmi Duyulunca, evde ismi Kucağına atlamal,ı çocukların her birisi
Baba rahmet Baba merhamet Baba aş, baba ekmek Babaya düşer, çile çekmek
Baba koruyucu Baba kollayıcı Baba dert, baba acı Baba tüm dertlerin tek ilacı
Baba huzur Baba bereket Baba eli nasırlı B abanın kalbi yumuşak
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
18 Ekm 2011, 14:19
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: Bir Babanın Dilinden
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
yüreğine sağlık şeker
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
18 Ekm 2011, 18:27
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Bir Babanın Dilinden
rica ederim
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz