Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Ah yarr bir bilsen içimdekileri Kağıda kaleme dokemediklerimi….
Gözyaşlarımla yazmaya cesaret etmeden sildiklerimi bir bilsen sevgimin büyüklüğünü bir bilsen bil sen bırakıp gidermiydin sen hani sevdigini dusunur ya insan Her yerde onu gorur ve hisseder ya
ahh yar gunumde sen gecemde sen esir olmusum hayalinle gozyaşım ve ben ozluyorum yarr ozluyorum seni ve sevgini Arafdayım sen gittingideli Ne olur soyle bir daha donmezmisin geri eyy can dustun ya yine aklıma ateşi suzan oldun yanık sineme ahh yar sen gittin gideli saatlere bakar oldum acaba nerde ne yapıyor diye… Seni dusunmek çile olsanda gonlume dusunmeyi seviyorum kendımce dusunurum yar dusunurum bazen saatlerce ilacını aldımı başı agrıyormu diye hani gecen gece yine geldin ya düşlerime küsmüydün yar neden bakmadın yuzume bilmezmisin bu yurek bir bakışa hasret bilmezmisin bir bakışın bir can verir bu acize bilmezmısın yar dargın olman zulum olur gonlume gözyaşı olur bogar beni gunlerce ah yarr bana sorardın aşkın tarfifi nasıldı diye gülerdim ben mecnuna sor diye unuttum yar unuttum leylada severmiş diye leyla sevmese kays mecnun olmazdı diye şimdi biliyorum aşkı ama tarife hacetim yok aşkın tarfi dusunce dilime gozyaşıda yoldaş oluyor gözlerime bu aşk hiç yalnız gezmezmi soyle gözyaşından başka yoldaşı yokmu neden bu beraberlik boyle
soyle yar bazen acı bir burukluk içini kemiren iç çekmek belki soylenmemiş sozlere çekindigim için soyleyemedıklerıme artık soyluyorum yar soyluyorum çekındıklerımı kalemle defterime soyluyorum ey benim candan ötem sessizlik dustu sevgimize sukut dustu yanık yuregımıze artık sukutumuz haykırıs olsun bizim gibi sevipde kavusamayan yureklere ahh yar sevgin içimde bir alev yakıyor yüreğimi ahh yarr ozluyorum seni
alıntı
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
30 Tem 2011, 16:30
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: Bi Bilsen İÇİMDEKİLERİ
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
güzel şiir şeker teşekkürler
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
30 Tem 2011, 17:32
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Bi Bilsen İÇİMDEKİLERİ
ASREVYA yazdı:
güzel şiir şeker teşekkürler
rica ederimm
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz