|
steelrose
Derman
Burcunuz:
|
 teardrops on my guitar-taylor swift
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
-Drew looks at me, I fake a smile so he won't see Drew bana bakıyor, sahte bir gülücük uyduruyorum anlamasın diye -That I want and I'm needing everything that we should be İstediğim ve ihtiyacım olan her şeyin olmamız gereken şeyin olduğunu -I'll bet she's beautiful, that girl he talks about Bahse girerim o kız güzeldir, o anlattığı kız -And she's got everything that I have to live without Ve benim sahip olamadan yaşamam gereken her şey onda var
-Drew talks to me, I laugh cause it's just so damn funny Drew benimle konuşuyor, gülüyorum çünkü çok komik -That I can't even see anyone when he's with me Hiçkimsenin değil, onun benim yanımda olduğunu daha önce görememem -He says he's so in love, he's finally got it right, Çok aşık olduğunu söylüyor, sonunda doğru anladı -I wonder if he knows he's all I think about at night Gece onun tüm düşündüğüm olduğunu biliyor mu merak ediyorum
[Koro]
-He's the reason for the teardrops on my guitar Gitarımdaki gözyaşlarının tek sebebi o -The only thing that keeps me wishing on a wishing star Bir dilek yıldızına dilek tutmamı sağlayan tek kişi -He's the song in the car I keep singing, Arabada söylediğim tek şarkı o -Don't know why I do Bilmeden neden yaptığımı
-Drew walks by me, can he tell that I can't breathe? Drew benimle yürüyor, nefes alamadığımı söyleyebilir mi? -And there he goes, so perfectly, Ve işte orada, o kadar mükemmmelki -The kind of flawless I wish I could be Keşke kusursuz olabilseydim -She'd better hold him tight, give him all her love O kız, onu daha sıkı sarıyor, tüm sevgisini ona veriyor olmalı -Look in those beautiful eyes and know she's lucky cause O güzel gözlere bak ve bil ki o kız çok şanslı çünkü
[Koro Tekrar]
-So I drive home alone, as I turn out the light Bu yüzden eve yalnız gideceğim, ışıkları kapattığım gibi -I'll put his picture down and maybe get some sleep tonight Resmini koyacağım, belki biraz uyuyabilirim bu gece
-He's the reason for the teardrops on my guitar Gitarımdaki gözyaşlarının tek sebebi o -The only one who's got enough of me to break my heart Kalbimi kırmaya yeterli tek kişi o -He's the song in the car I keep singing, Arabada söylediğim tek şarkı o -I don't know why I do Bilmeden neden yaptığımı -He's the time taken up, but there's never enough Alınan zaman o, ama asla yeterli olmayan -And he's all that I need to fall into.. Ve aşık olmam gereken tek kişi..
-Drew looks at me, I fake a smile so he won't see Drew bana bakıyor, sahte bir gülücük uyduruyorum anlamasın diye
_________________ yaptıklarım için değil yapamadıklarım için ağlıyorum...
|