Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________ _________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
25 Ekm 2010, 20:00
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: sustum
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
16 Arl 2010, 22:59
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
hep söylüyorum..aşk yok!..var belki ama aşk gerçek kalplerin işi..ve onu bulmak neredeyse imkansız..inanınki imkansız..bu duygu hayatımın merkeziydi benim..ta çocukluğumdan beri onu aradım..yani karşıma çıkmasını ta yürekten bekledim..
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
17 Arl 2010, 11:38
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
bekledim bekledim..tek dileğim bir tek onunla olmaktı tek sevdiğimle sonsuza kadar..ama hiçbir zaman gerçek bir kalp çıkmadı karşıma..neyse bu konuda başka bir başlıkta konuşmak istiyorum bugün..
Penelope yazdı:
bekledim bekledim..tek dileğim bir tek onunla olmaktı tek sevdiğimle sonsuza kadar..ama hiçbir zaman gerçek bir kalp çıkmadı karşıma..neyse bu konuda başka bir başlıkta konuşmak istiyorum bugün..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz