Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Anlatmalıymış Meğer (Söz) Dün gece seni gördüm yine,bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki, gülüyordun gözlerime
Her damla bir keder gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm gelma artık gecelerime
O günlerden bir rüzgar eser ümitlerin seni terkeder Senden o bakışları gizler kapkaranlık bir keder Hayatta paylaşmaya değer bildiğin bir sır varsa eğer Haykırıp dağlara taşlara anlatmalıymış meğer
Artık çıkmıyorum İstiklale Sabah Fatma hanım uyandırıyor Helva,ekmek,çay bana onlar bakıyor Odanın hali perişan ben perişan kimse yok işime karışan Ara sıra balkona çıkıyorum Fesleğenler kuruduğunda ocaktı ban baharı bekliyorum Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hala Gözüm şişelere takılıyor becerebilseydim ne ala Bu günlerde böyleyim ben yas denen şiirdeyim Bir köşede gülüşün var sırtımda kanlı bıçağın Hiç bir zaman duymayacağın duysan da anlamayacağın Bir çığlıkta
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
16 May 2011, 20:48
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: SEVDİĞİMİZ ŞARKI SÖZLERİ
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Az Bana Gönder Hazala ermeden ağardı ömrüm Bir teselli medet yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Hasreti ateşi yaz bana gönder Ben sana aşığım ey peri ruhsar Muhabbet sırrına ermez dünyalar Sitemli sözleri yaz bana gönder Hasreti ateşi yaz bana gönder Az ...bana az bana az bana gönder Sitemli sözleri yaz bana gönder Gönlüme sunduğun aşk şarabını Içmesem namerdim söz bana gönder şu bana ettiğin cevr ile nazı Sana olan bu arzu niyazı Aklına getirip bazı bazı Ağla gözyaşını sil bana gönder Ben sana aşığım ey peri ruhsar Muhabbet sırrına ermez dünyalar Sitemli sözleri yaz bana gönder Hasreti ateşi yaz bana gönder Az bana az bana az bana gönder Sitemli sözleri yaz bana gönder Gönlüme sunduğun aşk şarabını Içmesem namerdim söz bana gönder
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
15 Haz 2011, 21:23
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
Burcunuz: Ruh Hali:
sevdan bir ateş oldu bendee gönlüm bir deli coştu sendee
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
16 Haz 2011, 06:48
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
Burcunuz: Ruh Hali:
Terk Edip GittiÄŸinden Beri
Kalbime Lokma AÅŸk Girmedi
Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi
Bozgunum Senden Bi Nedeni
Yandımı Canın Benim Gibi
Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi
Hasret Büyür Yüreğimde
Paslı Kırık Hançer Gibi
Kader Kader Sen Bize Nazik Davranmadın
Kader Kader Herkese Eşit Yazılmadın
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz