Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
PLUTO 1.EV'DE
Pluto,gizemli,tamamiyle bilinmeyen,yine esrarlı esrarlı güçleri veren bir yıldızdır.Bşarıya erişen,üne kavuşan,dünyaca tanınan pek çok kimsenin yıldız haritalarında Pluto sözünü ettiğimiz bazı güçlerle büyük üçgenler oluşturmaktadır.Amayıldızın sert açıklarından da korkmamalıdır.Bazen Pluton'un 1.evden yaptığı sert açılar kişiliğin yeteri kadar gelişmemiş olduğunu açıklar.Yenikoşullar,deneyimler,olaylar sayesinde o insan zamanla olgunlaşacaktır.Böylece tam kişiliğini bulabilecektir.Bu arada bazı durumlarda 1.ev Pluto'nun insana esrarlı bir çekicilik verdiği de bir gerçektir.Hem fazlasıyla etkileyen bir çekiciliktir.Bu cazibeye kapılan kimsenin kurtulması da çok güçtür.
**
NOT;Fikrim şu ki kesinlikle tekin bir etki değil.Ve ben yıldız haritalarında ilk bu etkiye bakarım.Benim için önemli bu etki.Kişiyi hem özel kılıyor hem de tehlikeli..Ya muhteşem yapıyor yada bitirebiliyor..Kişinin gayreti önemli bu etkide..Gayreti iyi yöndeyse olumlu tarafa gidiyor..Niyeti kötüyse cehennemsi tarafa..
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
plutonun etkisimi bu pen biraz gerginlik ve ağresiflik var üzerimde birde bilmediğim ters giden bişeyler var hissindeyim plutonun etkisi olabilirmi:(
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
11 Ekm 2011, 20:32
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Pluto 1.Ev'de..
Yukarıda yazdığım genel bir yorumdu Asrevya..Yani yıldız haritasında plutosu 1.evde olanlar için yazmıştım.)9..
Senin durumun sanırım dolunay ile ilgili..Bir tutulma varmış..Nuray Sayarı bahsetti dün bundan..İnsanlarda arınma etkisi yapacakmış sanırım..ve zorlayıcı bir etki sanırım..
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
12 Ekm 2011, 18:33
Penelope
5. Boyut
Tv 8 deydi program.. Salı gününün tekrarıydı sanırım..arşivi varsatv 8 in oradan seyretmen isterim..yararlı açıklamalar vardı..Fatih Ürek'in programında..sanırım sabah yayını bu..ben bilmiyorum..ben sadecetekrarını izledim gecesabahakarşı..bazen gecenin köründe tv izlerimde.))
bende teve izlemeyi severim de artık çok fazla izleme şansım yok pen, genelde dışarıda oluyorum akşamları ancak. bulabilirsem netten izlemeye çalışıcam.
13 Ekm 2011, 18:00
Penelope
5. Boyut
Kişinin ortaya koyduğu kişilik ve bunun doğurduğu krizler yoluyla dönüşüm.
Kişilik evi olan 1. evde Pluto kişinin kendisine ait algılamasının tamamen değişmesi gerektiğini gösterir.Bu kişiler genellikle derin ve içe nüfuz eden bir anlayışa sahip olsalar bile güvensizliklerini ve duygularını açığa vuramamaları bu özelliklerini serbestçe ifade etmelerine engel olur(direkt olarak kendilerini ortaya koyabilme ve isteklerini gerçekleştirme konusundasorunları vardır).Dünyaya yaklaşım tarzlarını dönüştürebilmeleri için başkalarının kendileri hakkındaki fikirlerini dinlemeye umutsuzcaihtiyaç duyarlar;ancak kişiliklerini savunmaduygusu genellikle insanlara karşı açık olmalarını engeller.En derin kişisel seviyede başkalarıyla işbirliği yapmaK onlariçin o kadar zordur ki neticede yalnız kalırlar,hatta bazı durumlarda arkadaşlarına ve ailelerine yabancılaşırlar.Hayata dolaylı,gizli,manipulatif ve kontrolcü biçimde yaklaşırlar.Güç savaşlarına girerler.Eğer Pluto enerjisi burada yaratıcı olarak kullanılırsa kişi acizliği,teslim olmayı kabul eder ve dönüşür.Diğer insanları zorlamayı bırakır,kendi isteklerini yapar.Pluto 1. evde kişisel hareketin, yeniden doğuşun anahtarı olduğunu gösterir.Bireyin kişisel farkındalığını geliştirmesi şarttır.Pluto'nun gücü kişilik vebeden aracılığı ile serbestbırakılır veburadagelişim başlar.Pluto 1.evde canlılığı ve yeniden doğma gücünü artırır.(Astroloji Dersleri-Barış İlhan)
Birinci evde Plüton'un işlevi
Gücünüzün farkında, saÄŸlam bir iradeye sahip bir kiÅŸisiniz. Plu-to ufuk çizgisi üstünde ise ve çok sert bakış açıları oluÅŸturuyorsa, ileriyi görebilirsiniz, hayatı enerji tabakaları olarak anlayan, ileri tekÂnoloji ile ilgilenen birisiniz. İlk çevreniz çok büyük zorlukÂlarla dolu olduÄŸu için, genç yaÅŸta yaÅŸamınızı sürdürmek amacıyla savaÅŸ ile tanışırsınız. Daha sonraÂki yıllarda yalnızlığa alışıp, içinizÂdeki "ben"i baÅŸkalarından uzak tutmaya baÅŸladığınızda, bu savaÂşın izleri sizde kalmıştır artık. Fiziksel görünüşünüz biraz kaba olabilir. Anlaşılması zor bir kiÂÅŸisiniz. Yüzeyde görünenden çok daha deÄŸiÅŸik bir kiÅŸiliÄŸiniz var. Zaman zaman insanlarla zor uyum saÄŸlarsınız. Geleneksel davÂranışlara uymakta zorluk çekersiÂniz. Derin bir hayat görüşü ve biÂlinçle kendinizi yenilemek istersiÂniz. SaÄŸlığımıza özen gösterirsiniz ama bedenin kafaya hizmet ettiÄŸiÂni öğrenmelisiniz. Plüton burçlar kuÅŸağının doÄŸal birinci evi olan Koç burcunun ikinci yöneticisi olÂduÄŸundan, bu evde güçlüdür. KiÂÅŸisel gücünü iyi bilen, iradeli bir varlık olarak, duygu ve düşünceÂlerinin bilincine varmış bir kiÂÅŸisiniz. Evlilik, yuva ve meslek konuÂlarında geçinilmesi zor bir inÂsansınız.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz