Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
hmm.. önemli olan doğru insanı bulmak.. ben inandım güvendim yıkıldım bundan sonraki hayatım bomboş zaten öyle monoton geçior aşk falan fasafiso yok öle bişe
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
11 AÄŸu 2010, 20:33
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Tek kelime AÅžK nedir ?
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
şeker kız yazdı:
hmm.. önemli olan doğru insanı bulmak.. ben inandım güvendim yıkıldım bundan sonraki hayatım bomboş zaten öyle monoton geçior aşk falan fasafiso yok öle bişe
((((...çok üzülüyorum bu duruma..keşke haksız olsan..keşke aşk olsa..ama dediğim gibi aşk belki varda birçok insan bulamıyor onu..
ve diyorum ki inşallah bugün olmasada yarın bu anlamda mutluluğu yakalarsın..ben iyi kalplerin bugün olmasada yarın mutluluğu yakalayacağına inanırım hep..
Penelope yazdı:
şeker kız yazdı:
((((...çok üzülüyorum bu duruma..keşke haksız olsan..keşke aşk olsa..ama dediğim gibi aşk belki varda birçok insan bulamıyor onu..
ve diyorum ki inşallah bugün olmasada yarın bu anlamda mutluluğu yakalarsın..ben iyi kalplerin bugün olmasada yarın mutluluğu yakalayacağına inanırım hep..
inÅŸallah
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
18 AÄŸu 2010, 20:02
şeker kız
Araştırma-İnceleme
YaÅŸ: 23
‎"ben aşktan daima kaçtım. hiç sevmedim. belki bir eksiğim oldu. fakat rahatım. aşkın kötü tarafı insanlara verdiği zevki eninde sonunda ödetmesidir. şu veya bu şekilde.. fakat daima ödersiniz. hiçbir şey olmasa, bir insanın hayatına lüzumundan fazla girersiniz ki bundan daha korkunç bir şey olamaz."
15 Eyl 2010, 18:40
üveyevlat
Kültür-Sanat
şeker kız yazdı:
‎"ben aşktan daima kaçtım. hiç sevmedim. belki bir eksiğim oldu. fakat rahatım. aşkın kötü tarafı insanlara verdiği zevki eninde sonunda ödetmesidir. şu veya bu şekilde.. fakat daima ödersiniz. hiçbir şey olmasa, bir insanın hayatına lüzumundan fazla girersiniz ki bundan daha korkunç bir şey olamaz."
üveyevlat yazdı:
Aşkın hazları, ilham ettiği korkular ölçüsünde büyüktür. (cemil meriç)
_________________ Kendini affetmeyen bir insanın bütün kusurları affedilebilir...
16 Eyl 2010, 07:14
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
aşk:öğretmen,öğreten..
aÅŸk:ciddi bir tehlike..
not:sanırım aşkın öğrettikleri önemli şeyler olduğu için insanoğlu çoğu zaman bu tehlikeden kaçmıyor..oysa bazen gerçekten büyük tehlike olabiliyor aşk..çünkü aşka düşen kapısını ardına kadar açıyor bir yabancıya..ki oysa insan kalbinn kaplılar hiç kimseye bu kadar açılmamalı..bu fıtrata ters..çok zarar verebilir bir insana..
karın ağrısı dert
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
26 Eyl 2010, 19:19
şeker kız
Araştırma-İnceleme
ASREVYA yazdı:
karın ağrısı dert
onaylıyoooooooorummmm
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz