| Yazar |
Mesaj |
|
şeker kız
Araştırma-İnceleme
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
 Re: Siz Neye Aşk Diyorsunuz?
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
moonlight yazdı: şeker kız yazdı: moonlight yazdı: olmaz olmaz olur olurrr  olmaz ya dışarısı toz duman senden 10 yaş büyük birisi ile evlenirmisin mesela komşumuzun kızı daha 15 yaşında ve 29 yaşında biri ile evlendi resmi değil tabi ama çok üzücü yaş farkı çok yaş bence engeldir
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
|
| 16 Arl 2011, 17:20 |
|
 |
|
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
şeker kız yazdı: moonlight yazdı: şeker kız yazdı: moonlight yazdı: olmaz olmaz olur olurrr  olmaz ya dışarısı toz duman senden 10 yaş büyük birisi ile evlenirmisin mesela komşumuzun kızı daha 15 yaşında ve 29 yaşında biri ile evlendi resmi değil tabi ama çok üzücü yaş farkı çok yaş bence engeldir biryıl sonra bebeği olur ondan sonra ben neyaptım demeye başlar  kafasını vurur iş işten geçmiştir büyük aşkı birnumaralı enyakınında yatağındaki düşmanı olur 
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
|
| 16 Arl 2011, 18:06 |
|
 |
|
moonlight
Derman
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 20 Arl 2011, 16:18 |
|
 |
|
şeker kız
Araştırma-İnceleme
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
moonlight yazdı: evlenme işin içine girince evet yaş farkı sorun hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yok flört edecekti  ya moon. küçücük kız aile sevgisini göremeyince sevgiyi dışarda aradı neyse ki 40 yaşında adam değil ama çok üzüldüm 
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
|
| 20 Arl 2011, 20:57 |
|
 |
|
akrep10
Derman
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
evet doğru şeker.. genç kızlar aile içinde sevgisi görmeyince duyguların verdiği heyecanla dışarıda bulmak aramak istiyor. ama bu iş pazardan elma almaya benzemediği için bulduğu şeyin aslında aradığı olmadığını farkediyor..
10 yaş büyük bir yaz farkı değil bence hatta normal olan bu.ama ikisinde aklı başında olması şart
|
| 20 Arl 2011, 21:20 |
|
 |
|
şeker kız
Araştırma-İnceleme
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
akrep10 yazdı: evet doğru şeker.. genç kızlar aile içinde sevgisi görmeyince duyguların verdiği heyecanla dışarıda bulmak aramak istiyor. ama bu iş pazardan elma almaya benzemediği için bulduğu şeyin aslında aradığı olmadığını farkediyor..
10 yaş büyük bir yaz farkı değil bence hatta normal olan bu.ama ikisinde aklı başında olması şart kız daha 15 yaşında akreppp çocuk o dahaaa konuşmayı bile tam beceremezken 
|
| 20 Arl 2011, 21:29 |
|
 |
|
akrep10
Derman
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 20 Arl 2011, 21:33 |
|
 |
|
şeker kız
Araştırma-İnceleme
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
akrep10 yazdı: yok ben 15 yaş için demedm yaş farkını... mesala 28 yaşında bir kızla 37 yaşında bir bey tam ideal. hıı öyle olur ama bunlar küçücükkkkk ufff allahım ailesine sabır versin zaten babası kalp krizi geçirdi çok üzüldüm 
|
| 20 Arl 2011, 21:35 |
|
|