Sistem saati: 20 May 2012, 23:45
1 sayfadan 1 . sayfa
[ 3 ileti ]
Yazar
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Mutluluk....!
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Mutluluk....! Birgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler.... Saklayalım, zor bulsunlar.... Zor buldukları için belki kıymetini bilirler'' diyerek başlamışlar tartışmaya. Sorun büyükmüş. Mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü. Kimisi '' Everest'in tepesine saklayalım '' demiş, kimisi '' Atlas Okyanusu'nun dibine'' demiş. Tac Mahal'i.n kubbe...si, Mekke sokakları, İtalyan sofrası, bir hastanenin yeni doğan odası, dondurma külahı, şarap şişesi, sigara paketi, lale bahçesi... Pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş... Derken meleklerden biri '' İÇLERİNE SAKLAYALIM '' demiş. '':( Kimsenin aklına gelmez içine bakmak'' İşte o gün bugündür mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...!
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
16 May 2011, 19:31
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz:
Ruh Hali:
Re: Mutluluk....!
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
_________________ Yoklukla kavuş varlığa, dünyayı bırak, Vuslatla yolun ahreti, ukbayı bırak, Allahsa muradın düşünüp durma derin, Dünyayı unut, maddeyi, manayı bırak. MAVİ LOTUS diğer adım..Ve bir ismimde Perina..
17 May 2011, 09:05
ASREVYA
Site Yöneticisi
YaÅŸ: 41
Ruh Hali:
Re: Mutluluk....!
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
17 May 2011, 21:41
1 sayfadan 1 . sayfa
[ 3 ileti ]
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat |
SeyrüSefa
| Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe |
Derthane |
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com