| Yazar |
Mesaj |
|
gece_ayazi
Site Yöneticisi
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
 Re: 90 yıldır elini hiç bırakmadı
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 02 Mar 2010, 08:50 |
|
 |
|
Penelope
5. Boyut
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
ASREVYA yazdı: Bizlerde ikilafa küsüp gidiyoruz. onlar hiçmi kavga etmediler ,darılmadılar ....sevmek marifet degil marifet o sevgiyi yaşatmak önemli olan bu  Kesinlikle katılıyorum.. ne güzel bir örnek vermişsin aşka sevgiye dair Sevgili Asrevya.. Gözlem yaptıkça yaşadıkça şunu gördüm:Aşkı sevgiyi bulmak zor yeryüzünde..çünkü gerçek örnekler o kadar az ki..bu ender örneği göndermen ne iyi olmuş..çünkü bu konuya karamsar bakanlardan olmuştum son yılarda..ki ben hayata eskiden çok iyimser bakardım..ben dahi bu anlamda ümidimi tüketmişken sanırım başka insanlar bu konuda durup düşünmez bile.. not:ama şu da var..mesela kendi evliliğim..sanırım sonsuza dek sürecek..çünkü anladığım kadarıyla sonsuza dek sevileceğim..

Yoklukla kavuş varlığa, dünyayı bırak, Vuslatla yolun ahreti, ukbayı bırak, Allahsa muradın düşünüp durma derin, Dünyayı unut, maddeyi, manayı bırak.
MAVİ LOTUS diğer adım..Ve bir ismimde Perina..
|
| 02 Mar 2010, 13:26 |
|
 |
|
gece_ayazi
Site Yöneticisi
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 11 Nis 2010, 20:08 |
|
 |
|
nefise
Derman
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
ASREVYA yazdı: Bizlerde ikilafa küsüp gidiyoruz. onlar hiçmi kavga etmediler ,darılmadılar ....sevmek marifet degil marifet o sevgiyi yaşatmak önemli olan bu  bizde çok kavgalar ettik 28 yılımız doldurmak üzereyiz asla ayrılmayı düşünmedik.
|
| 26 Nis 2010, 11:30 |
|
 |
|
şeker kız
Araştırma-İnceleme
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
nefise yazdı: ASREVYA yazdı: Bizlerde ikilafa küsüp gidiyoruz. onlar hiçmi kavga etmediler ,darılmadılar ....sevmek marifet degil marifet o sevgiyi yaşatmak önemli olan bu  bizde çok kavgalar ettik 28 yılımız doldurmak üzereyiz asla ayrılmayı düşünmedik. valla helal olsun nefise şimdiki nesil bırak 90 yılı işleri güçleri laylaylom gönül eylendirmek ve evliliği bile düşünmüyolar allah sonumuzu hayra getirsin
_________________ Kibir nedir?. Kendisinden habersiz kendini bilmeyen insanın durumudur. Tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini bir şey zannetmesi gibi.
|
| 26 Nis 2010, 18:30 |
|
 |
|
gece_ayazi
Site Yöneticisi
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 26 Nis 2010, 20:21 |
|
 |
|
ASREVYA
Site Yöneticisi
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
nefise yazdı: ASREVYA yazdı: Bizlerde ikilafa küsüp gidiyoruz. onlar hiçmi kavga etmediler ,darılmadılar ....sevmek marifet degil marifet o sevgiyi yaşatmak önemli olan bu  bizde çok kavgalar ettik 28 yılımız doldurmak üzereyiz asla ayrılmayı düşünmedik. 
_________________ Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına. Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına.
|
| 26 Nis 2010, 20:23 |
|
 |
|
Penelope
5. Boyut
Burcunuz:
Ruh Hali:
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI

Yoklukla kavuş varlığa, dünyayı bırak, Vuslatla yolun ahreti, ukbayı bırak, Allahsa muradın düşünüp durma derin, Dünyayı unut, maddeyi, manayı bırak.
MAVİ LOTUS diğer adım..Ve bir ismimde Perina..
|
| 27 Nis 2010, 13:36 |
|
|