MAVİ LOTUS'UN NOTU:Biliyorum yukarıdaki kılıfı da beğenmediniz..

. Hadi başka bir kılıf bulalım:(.
Evet sanırım Perina romanını okuyanlar oldu..ve bu toz pembe romantik roman ile özdeşleştim..ve insanlar burun kıvırdı yada hiç asil bulmadı Perina'yı bu roman yüzünden..yani romandaki pek bi romantik "bitiş" yüzünden..evet ben de sevdim bu romantik sonu..ama Allah aşkına sizce ben bu kadar sıradan ve romanlarda klasikleşmiş böyle bir son ile yetinirmiyim?

. Sizlere göre cevap evet çünkü ben gevezenin biriyim ya,o bakımdan:(.
Hayır ben evet çok yazıyorum..ama kalbimle ve tüm içtenliğimle,sizleri aldatmadan yazıyorum..neyse asıl anlatmak istediğim şu ki evet ben böyle bir son ile yetinemem,evet;).
En başta ben bu romanın(Perina Romanı'nın)kahramanı Perina(Anastasia)gibi uzun ömürlü olacağımı sanmıyorum..kalbime ve ruhuma bunca acı yüklenmişken söyleyin uzun yaşarmıyım..insan uzun ömür ister ama bunu istemek hiç içimden gelmiyor ki..
Ve ben bu dünyadan bir erkek istemiyorum öbür alemde..hatta bunu en değer verdiğim erkeğe dahi söyledim ben(eşimden bahsediyorum)..ben öbür alemde bir mavi melek istiyorum..tıpkı benim gibi yani..ve bir kanadı siyah olacak ama..neden mi bir melek..insan evet melekten yüce bir varlık..ben insan olmayı başarmadan ölürüm belki..o bakımdan..çünkü biliyorum ki insan olmak dile kolay..bence birçok insan bunu düşünmeli bir insan yerine böyle bir dilekle ölmeli..
yada şundan da korkuyorum ama..ya mavi bir melek yerine bir cehennem zebanisine layık görülürsem..bu da mümkün tabi:(.
**
Bunlar mecazi anlatımdır..yani aklım hala yerinde çok şükür..yani şimdilik..yani nette az daha kalsam ,az sonra ne olur bilemiyorum yalan yok:(.
ve nette mavi melek resmi aradım(bir kanadı siyah olan)bulamadım..yani hayal gücüme hala yetişilmemiş sanırım:(..üzgünüm bu kibrim için,ama haksızmıyım,söyleyin;).