Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Penelope'nin Notu:Aslında bu konuyu gönderip göndermekde tereddüt ediyorum..çünkü yalnış anlaşılmak istemiyorum..sakın ola bu göndereceğim link bir şikayet olarak alınmasın..tersine ben iki adreside seviyorum:;)..çünkü ikisinde de az da olsa bana ta yürekten inanan dostlarım var biliyorum..bu çok güzel bir öykü ,illaki paylaşmak istedim..üstelikte tam da 5.boyuta yakışan bir hikaye bu..
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
Penelope'nin Notu:Madem ki burada mabedden bahsettim,bence oraya gidiş hikayemi de anlatmalıyım..ben mabedi 1.5 yıl kadar önce keşfettim..nasıl mı..tabiki de ezoterizm vb. konuları araştırırken buldum..çok ilginç geldi mabed ve konuları..çünkü benim 2. merak ettiğim alan(Astrolojiden sonra) parapsikolojidir..gerçekten hayli ilginç benim için..ama çok az bilgim var henüz..ve açıkçası daha fazla bilgi edinme açısından korkularım var..çünkü kafa karıştıracak konuları var..ve ben bunu tek başına yapmak istemiyorum aslında..bir danışmanım olsa iyi olurdu..mabeddeki bazı insanlar(kültürlü olanlar yani) iyi bir danışmandı aslında..ama yinede korkuyordum..gerçi artık korkmama gerek kalmadı..atıldığımdan konuları okuyamıyorum..ve nette vaktim az olduğundan da başka sitelere girip araştıramıyorum.. neyse konuyu dağıttım..nerede kalmıştım..
Evet 1.5 yıl kadar önce mabedi keşfettim..ama üye olmaya korktum..ara ara okuyordum..ama ilk keşfettiğimde fazla okumadım..sonradan okumalarım arttı yani..ama misafir olarak okuyordum..bir iki yazı seçip okuyordum..sonra bizim sitede akademi larimar konusu geçti..yani akreportala yeni gelen bir üye belliki o adresten geliyordu..dediğim gibi üye olmaya korkuyordum ama o adresten gelen üye hakkımda olumlu düşünüyordu..bu izlenimi verdiğinden bana cesaret geldi..ve 3 ay önce üye oldum..evet akreportala o adresten gelen üyeden cesaret almıştım..bana orada destek olur,alışmama yardımı olur diye düşünmüştüm..çünkü dediğim gibi benim nette "insan" fobim var..evet insanlardan korkuyorum..hem de çok..ama o kişiden de korkularım vardı..acaba diyordum sahiden bana inanıp,değer veriyormuydu..bu yüzden kendi kendimden güç almaya çalıştım..ve bence başarılı da oldum ama sonradan üzüntüyle anladım ki o arkadaşım bana inanmıyormuş..bu inançsızlığı diğer üyelerede sıçradı..sadece bu değil tabi mesele..insanların sebepsiz negatifliği oluştu..buna şuan isim vermeyeceğim(gerek yok) ama bence haksızlıktı..
daha uzun yazmak istemiyorum..çünkü izahı güç bunun..ben kısaca şunu söylemek istiyorum..benim netteki ana temam insan olmaktır..buna inanmayanların olması bu gerçeği değiştiremez..Allah kalbimi biliyor..ve biliyorum bana yardım edecek..ve belki de bir gün bana inanmayan çoğunlukta inanacak..
ben akılsızmıyım ki insan olmanın dışında amacım olsun..hayır gayet akıllıyım..ve ben inançlı insanım..kalbini iyilikle doldurmak isteyen bir insanım..hep öyleydim..ve öyle olacağım..evet,zaman zaman hatalarım olsada,bundan uzaklaşmış görünsemde hiçbir zaman vazgeçmedim amacımdan..vazgeçmeyeceğim..
Ve şunu da belirtmeliyim..evet sadece bilgi toplamak için değil,kendime yeni bir şans vermek,insanlara dair korkularımı yenmek için de üye olmuştrum mabede..ababa diyordum bu sefer dostlarım olurmuydu..bana inanırlarmıydı..bu ikinci şansı vermek istedim kendime..
ve ben kimsenin güvenini sarsacak birşey yapmamıştım..
Madem ki hala o adreste insanlar bana hala inanmıyor(inansalar şaşardım) o zaman dinleyin derim..evet bu oyunu tam bırakmaya çalışıyordum ki herşey yerle bir oldu..ve ne yazıkki bu küçük büyülü oyun yine tek çarem oldu..öyle büyü yada oyun kelimeleri sizleri yanıltmasın..
Bu,oyun dediğim şey benim Allah'ı şahit tutmamdır..insan olma çabam gerçektir..ve bugün olmasa da inşallah yakın gelecekte herkes bana inanacak biliyorum..
Evet geçmişte ciddi hatalarım var(ve geçmişe dönsem biliyorum ki o hataları yine işlerdim..çünkü ruhumun bir tarafı evet boşluklardaydı ve bu herkese olabilir) ama bu benim kötü bir kalbim,karanlık bir ruhum olduğunun kesin bir göstergesimidir sizce..yüzde yüz böyledir diyebilirmisiniz?! ..birisi bana bunu ispat etsin yemin ederim ki artık tek kelime yazmayacak,bana atfettiğiniz tüm çirkinlikleri kabul edecek,bir daha dönmemek üzere gideceğim..bu-sizce-tuhaf mücadelemi evet bırakacağım..
Evet yıldırımlar gökten inmez..çünkü insafsızlık,körlük sadece yerdekilerdedir!..gökler rahmet etsede evet yerdekiler o kadar kördür ki şu sonsuz rahmeti göremezler..tıpkı Perina'nın bu güzel oyununu göremedikleri gibi..hatta yargı makamı bile olmaya çalışırlar böyle..
Hem bu oyun değil ki..göklerden Perina'ya bir selam belki de..ama biliyorum buna asla inanmazsınız..çünkü,O kim ki O'na gökler rahmet etsin..O,ancak yerdeki yada gökteki yıldırımlara yada binbir türlü çirkinliğe layık öyle değil mi?.!..
Evet,yüzde yüz ben eminim rahmet benimledir,diyemem ama ben Perina'ya inanıyorum..ve neden insanlar ısrarla O'nu karanlığa mahkum ediyorlar anlamıyorum..
Bu insanın amacı,insan olmak..evet insan olmak..bu, bu kadar mı imkansız yani?!..
Nefsi halkın eline bırakma! Ta ki, manevî pederi İb****rahim'e (a.s) nispeti yerinde olsun. O ki, nefsi bir yana atmıştı. Ve herkesten ayrı tutmuştu. Şahsî hevesini söndürmüştü. Boşlukta uçuyordu. Bütün varlığı ile sakin****di. Her şey onu ateşten korumaya geliyordu. Ama onun bunlara al****dırış ettiği yoktu. Allah'tan başka kimseden talebi yoktu.
“O’nun hâlimi bilmesi, bana yeter!” diyordu. Çünkü tam teslim olmuştu. Hakkıyla tevekkül etmiş, Rabb’ın za****tına sığınmıştı. İşte bu sığınmadır ki;
“Biz ateşe, ‘İbrahim'e yakıcı olma, serin ve selâmet üzere ol!' dedik.” (El-Enbiyâ, 21/69) meâlinde gelen ilâhî fermanın inzaline sebep oldu. Sabırlı kullara, Allah'ın bu dünyada hesapsız yardımı olur. Âhirette ise sayısız nimetleri… Şu âyet-i kerime sözümüze şahittir:
“Sabırlı kulların mükâfatı bol ve hesapsız verilir.” (Ez-Zümer, 39/10)
Sabırlı kulların bu âlemde çektiği cefa, O’nun gözünden kaçmaz.Siz, bir an olsun O’nun uğruna sabır yolunu tutun; yıllarca ecrini alırsınız. Zaten ömür boyunca “Kahraman” lakabıyla gezen, onu, bir anlık cesaret sonunda almıştır.
**
Yukarıda anlatılanları evet uygulayamıyorum..evet hala insanların onayına ihtiyaç duyuyorum işte..yoksa internet cafeye hala gelirmiydim..yani hemen hergün..güya bu gelişlerimi azaltacaktım..evet insanların onayına,lotusa inancına hala ihtiyacım var..bu benim için herzaman önemli olmuştur..insanlar inanmayınca zor oluyor yaşamak benim için..oysa ben kendime inanıyorum..neden bunu aşamıyorum..aşmam için veriliyor sanki bu net ortamındaki inançsızlık sınavı..bunu aşmam için mi insanlar bana inanmıyor hala..sanırım bu yüzden..
ama diğerlerinin düşünceside önemli değil midir insan olma sınavımızda..öyle olmasaydı Yaradan her birimizi ayrı dünyalarda yapayalnız yaratmaz mıydı?..söyleyin..
Sevdiğim iki site(her ne kadar üyeleri beni sevmesede)hacerlerin saldırısına uğruyor sık sık..sanırım nedeni ikisininde marjinal ortamlar olması..ama ben en sevgi dolu,en samimi insanların marjinal olduğunu düşünüyorum..evet çok uç noktaları olabiliyor ama sevgiyi az yada çok görebiliyorum böyle insanlarda,evet..o iki site mabed ve akreportal,evet..hacerler atist yada deistlere saldırıyormuş, bizim site öyle değil ama..neden bize saldırıyorlar acaba?..sanırım bizim marjinalliğimiz bunun nedeni,ateist değiliz(yani genelimiz)çünkü..yada acaba sebep lotus mu yine? Yani bundan mı yoksa bu saldırılar?:(. O derece m yani?:).Güldüğüme bakmayın..
hani eleştiri gelmiş..ateistler ve deistler kadar bilgili değilsiniz,temsil gücünüz yok denmiş..bu eleştirişler gelmiş..dikkatimi çekti..ama işte buna biraz katılmıyorum..temsil bilgiden ziyade kalpledir..kalp temsil edecek önce..bilgi kolay yani..birkaç kitap devirdi mi tamam..ama ya kalp..hiçbirşey ile olmaz o samimiyet ve sevgi..neyi devirirsen devir,dünyayı devir,o sevgi kolay olmaz öyle değil mi?..kalp çok zor iş öyle değil mi?..bence asıl mesele kalp..aslında bu her iki kesim içinde geçerli..tüm insanlar için yani..temsil edileni kalp ile sunmak yani..
ah bu hepimizin sorunu..ah kalpsizlik!..sevgisinin kırıntısını taşısak söyleyin dünya bu kadar çirkin olur muydu!?..söyleyin..
ateistlik üzerine şunlarıda yazacağım..bence böyle insanların sorunu kalpsizlik değil..asıl sorun dünyadaki kalpsizliğe tahammülsüzlükleri..yürekleri götürmüyor belki..Yaradan'a en çok sığınan ve en çok yardım alan ben dahi bazen bir Yaratıcı'nın varlığını sorgulayabiliyorum..bunu yapmasamda(içim elvermesede)en azından isyan ediyorum..çirkinliklere tahammül edemediğim anlarda oluyor bu en çok..yani mesele çirkinliğe tahammülsüzlük..mesele bu işte..
Evet Yaradan'ın en çok yardımını alan,hemen hiç yalnız bırakılmayan ben dahi varlığını sorguluyorum,çok yazık..evet oysa O beni hiç yalnız bırakmadı ki..evet ben sevgisizlikle ve yalnızlıkla imtihan ediliyorum..ama bilirsiniz sevgisizlerin,gariplerin dostu Allahdır..evet Onlar her ne kadar garip ve yalnız görünselerde aslında öyle değildir,bu görünendir..Onlar en büyük dosta ve sevgiye sahiptir aslında..Yaradan her daim onların yanındadır,evet!..
özetle bu siteyi ve o siteyi seviyorum,evet..(yani en çok da yöneticileri,yani bazılarını)..ve ölene dek dualarım onlarla olacak..varsın onlar beni sevmesin,varsın ara ara kapılarını kapasınlar..yada varsın şuan birisinin kapısının dışında olayım..önemi yok..o kapı bir kere açıldı ya..sonra kapanmış olsun,önemi yok..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz