Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
ve şu 2'si ilk gönderdiği özel mesajlardı xelnx'in..
1)xelnx:(ilk cümlesini yazmadım).....ve geçmiş sadece öğrenmek adına yapılan deneyimlerdir sadece. Bana istediğin kadar uzun yazabilirsin. Biliyorsunki hiçbir zaman sıkılmadım. Gitmem gerekiyordu ancak senden değil. Söz konusu olan benim yolculuk yapmam gerektiğiydi. Kendi içimde ve evrende yaptığım yolculuk bana seni yeniden buldurdu. Sevgimle kal sevgili dostum. Ev telefoınun duruyordu Ancak Hasan enişte kızar sana zarar verebilir diye sadece iç geçirmekle kaldım. Ancak pek çok defada beni düşündüğünü konuşmak istediğini hissettim. Ve her zaman bir az daha zaman lazım bana dedim. Zamanı gelince dostlarımla yeniden ve daha güzel için diye düşündüm. Burası şimdilik ıssız gibi gözüksede sen ve ben burada derhanede derdini yazıp döken insanlar için inşallah iyi birer farklı düşünce üretebiliriz. Bunu yapabiliriz. Bence sen içindeki sevgiyi ve empati yeteneğini hem kendin için hem başkaları için her zaman kullanmalısın. sevgiyle sarılıp öpüyorum.
2)xelnx:Sevgili can dost. Gecikmeli yazıyorum affet yapmam gereken işler dünya işleri insanlara olan vefa borçlarım ve derslerim ve onlarla olan kazanmam gereken deneyimler benide tıpkı senin gibi gecikmeli yazdırıyor.
Yani anlayacağımız hepimiz aynıyız.
Gitmeye karar verirsen gidersin. Gitmeye karar verme. Enişte kararını bu yönder vermen için ve belkide bunu senin seçimini kendi kararının kesinliğinde yapman yani kendinden emin olabilmen için yapıyor olabilir.
Ancak yinede kararı sen vericeksin. Küçük bir yer sana göre değil. Zaten sana göre olsaydı seni yaratan bu şekilde yaratmazdı. Seni yaratmasının nedeni, kendini geliştirmendir ve bunu tüm insanlar içn yapmandır sonuç itibariyle her ne kadar balık etkisinde olsanda daha önemlisi yay etkisinde olman. Bu yüzdende doğana yani insan severliğine ve her koşulda sevgi severliğine ve kalabalıklar arasında durma özelliğin ki bu da yine doğuştan gelen bir özelliğin bu yüzdende doğanı gerçekleştirmeni hiçbir güç elinden alamaz. Buna şiddetle inanmalısın.
**
PENELOPE:sslında bu 2 mesajı yazmayacaktım ama önemli bir noktaya değinmişti.ç.bu yüzden yazmak istedim..
Bu önemli nokta şuydu:Diyordu ki xelnx "Bence sen içindeki sevgiyi ve empati yeteneğini hem kendin için hem başkaları için her zaman kullanmalısın."
Evet çok önemli bir noktaya parmak basmıştı..benim asıl sorunumu bulmuştu..ben herkese değer veriyordum kendimden başka..kendime değer vermiyordum..yani öz değer duygum zayıftı..hani denirya insan önce kendini sevip bilecek..kendini sevip bilmeyenin başkasına hayrı olmazki..gerçi benim oluyordu..kendimi sevmesem de yada yeteri kadar inanmasamda yinede elimden geldiğince insanlara yardım etmiştim hayatım boyunca..ama bu sağlıklı değildi işte..ve bu tesbitin çok yararını gördüm..sonsuz minnet ve sevgilerimle xelnx..belki birgün bu yazılarımı görürsün geri dönersen portala..
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
pen roman gibisin
28 Åžub 2011, 21:50
Penelope
5. Boyut
YaÅŸ: 39
Burcunuz: Ruh Hali:
Re: Gelen Sms'lerimden..
belki de bir romandan daha da uzunum ya..ama artık kısaltmaya karar verdim kendimi..evet hayat çok karmaşık..belki bende öyleyim..lakin anladımki hayat karışık olduğu kadar da öz ve kısa aslında..hayat kısaca:herşeyi sevmek,sevgiyle bakmak,Yaradana güvenmek,inanmak..bunu ta yürekten hisedince o çözümsüz gibi görünen karmaşa yerini sessizliğe yani sonsuz bir huzura bırakıveriyor aslında..keşke bunu yılar önce keşfetseydim..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz