Benim aşka verdiğim önemi sanırım artık nette herkes biliyor..evet ben bu yaşıma kadar bu düşünceyle yaşadım..sanıyordum ki aşksız bir hayat olmaz..evet hayatımın neredeyse tamamını kaplamıştı bu düşünce..bu düşünceye uzun süre-sonsuz bağlarla- takılı kalıp uzun süre mutsuz oldum..hatta yaşayan bir ölüden farksızdım diyebilirim..aşkı bulup, Onunla sonsuza dek ayrılmaktı en büyük dileğim..
Ta ki hayatın gerçek anlamını çözecek ciddi deneyimler yaşayana kadar sürdü bu tuhaf saplantım..Allah'ım nereden girdiiçime bu saplantı..nereden..bilmiyorum ki..
Aşk evet bir saplantı..insanı insanlıktan çıkaran en büyük saplantılardan ilk sırada olanı hatta..bu derece iddialı konuşuyorum..çünkü çok iyi gözlemledim ve yaşadım bunu(bir kelime bulamadım,buldumda çok çirkindi yazamadım)..sanırım bu yüzden de şeytanın günümüzde en yoğunlaştığı alan bu oldu..çünkü hiçbir alan da insan bu kadar aciz değil..
yani aşk saplantısında yalnız olduğumu düşünmüyorum..tüm insanlığı tehdit ediyor evet..şeytanı şuan ki (gerçi eskiden de öyleydi ya)en büyük silahı..ve yok ederse insanlığımızı eminim ki bununla yok edecek..ve başaracak bu gidişle..
lakin şunu da gözlemledim..insanlar sanki son yıllarda bu anlamda ciddi bir uyanışa geçti..birçok insanlarda gözlemlediğim aşka çok önem versede(en az lotus kadar)kendini bu tuzaktan ırak etmek için yoğun çabada..evet bunu gözlemliyorum..ve ne yalan söyleyeyim buna seviniyorum..hem de çok..hem kendi adıma hem diğer insanlar adına..
ama diğer taraftan da içim biraz buruk..çünkü aşk bir çeşit sevgi olayı..sevginin en yoğun hali diyede tanımlanabilir..ve Evrenin yaradılış amacı sevgi iken insan nasıl içi burulmaz sevgi yok olurken..ama dediğim gibi bu sevginin bir hali..en yoğun hali..yani sevginin ifratı..sevginin saf hali Allah'ı sevmektir..sadece Allah'ı..ve Allah'dan ötürü de insanlar..yani Allah için sevmek..sadece O'ndan dolayı,Onun hatırı için sevmektir..yoksa kalbimizin tatmini değildir en yoğun hal ile..bu ifrattır,ve İslam'a da dinede yaradılış kanunlarına da aykırırdır her ifrat öyle değil mi?..
**
Ve bakın mabedde bu konuyla ilgili nasıl bir bilgi bulmuştum..yani geçenlerde bulmuştum da dehşet içinde kalmıştım..ben sanırdım ki aşkı melekler koruyor..ve meleklerin yönetiminde..meğer şu iki gücün yönetimine verilmiş aşk..demonların..İnkubus-Sukkubus..İnkubus dişileri(insanların dişisi) etkileyen demonun ismi..ve Sukkubus erkekleri etkileyen demon..
BulduÄŸum bilgi ÅŸu:
"Şeytani büyüler; spirituel satanistlerin uygulamalarının yanı sıra güç, refah, bilgi ve otorite sahibi olmak isteyen majisyenlerin başvurduğu bir yöntemdir.Bu büyü kategorisinde zarar vermek, demonlarla bağlantıya geçmek, adil olmayan yoldan refaha ulaşmak, demonlara danışmak ve demonlara hükmetmek vardır.Bu kavramlar majisyenlere göre ne ak ne de kara maji statüsündedir.
Majikal anlamda demonlara başvurmak cesaretin yanı sıra muhteşem bir bilgi sahibi olmayı da gerektirir.Demonların enerjisinden faydalanarak yapılan büyüler; kişisel büyülerden kat kat daha etkilidir.
Burada herhangi bir büyü paylaşmayı düşünmüyorum ama içim el vermediğinden bunca zamandır yayınlanan İnkubus-Sukkubus makalelerindeki yalan yanlış çağırma bilgilerini de örtmek istiyorum.
Öncelikle Sukkubus bir demondur.Demonların ikinci katmanındadır.Eril cinsellik enerjisi ile beslenir."
**
Özetle umarım aşkı geldiği yere,cehenneme göndeririz..şeytanların esaretlerinden kurtuluşun tek yolu bu sanki..